SÈNIOR 1a AUTONÒMICA C.BÀSQUET SUECA 69 - BAIXENS CATARROJA 35

El Club Bàsquet Sueca començà la segona volta del campionat amb una victòria clara davant un equip, el Catarroja, que no pogué en cap moment amb el millor joc suecà. Els primers minuts del 1r quart ho diuen tot: major intensitat i encert dels de Raül Matoses, que donà minuts a jugadors dels segon equip i no habituals per les baixes, i aquestos li tornaren la confiança amb un 7-0 (m.3). Els de Catarroja eren incapaços d'anotar davant la defensa suecana, que amb l'entrada dels més veterans en joc deixaven quasi sentenciant el partit al primer quart, amb un 21-5. Al segon quart, el C.B. Sueca es relaxà en la seua intensitat i encert als seus atacs, amb errades de cistelles fàcils, però mantenint la defensa d'alternatives sobre els visitants. El marcador al descans era de 33-13 (amb un parcial de 12-8). El tercer quart fou molt semblant al primer, amb el capità Javi Ortells infal·lible des de la línia de 3 punts (5 en total), realitzant una de les seus millors actuacions de la temporada, amb 24 punts. A la fi del 3r quart: 53-20. Al darrer quart, el Catarroja eixí disposat a retallar les diferències i jugà els seus millors minuts: m2: 53-25, m4: 55-29, però poc a poc amb un Sime i Alberto Bolufer dominadors en defensa i en atac, es tornà a les distàncies de més de 30 punts: m.6: 64-39, per arribar a la fi del partit amb el 69-36, donant minuts a tots els jugadors locals (tots anotaren).
Jugaren: Erik (2), Sime (5), Javi Ortells (24), Toni Bolufer (5), Alberto Bolufer (15), Raül Matoses (7), Vicent (5), Javi Quiles (5) i Moisés (1).