SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CB MARISTES - C.B. SUECA 52-55

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la 2a victòria consecutiva de la 2a volta de la lliga, grup B. d'autonòmica, que està molt obert, amb 6 equips separats per una victòria, 11 en té el líder, l'Alginet, i el Sueca i 4 equips més 10. El primer quart del partit tingué dues parts molts diferents: els primers 7 minuts foren molt igualats, amb més encert dels llançaments exteriors de l'equip valencià: 15-11, i uns 4 últims minuts amb el jugador més destacat del partit, Alberto Bolufer, amb 8 punts consecutius i deixant a 0 els locals: 15-19. Al segon quart es notà la falta de banqueta suecana i el desencert anotador, la qual cosa fou aprofitada pels locals per igualar el partit: 26-25. Al tercer quart aparegueren Sime i Raül, per aconseguir diferències, amb defensa i anotació, amb un parcial molt clar de 7-13 (final del 3r quart: 33-38). L'últim quart fou el més emocionant, amb dos equips lluitant per cada baló, molt igualat, cadascú amb el seu joc (els suecans dominant els rebots i els locals pressionant): m.6: 43-44. El retorn del jugador suecà, Roberto Ferrando, que tornava després d'alguns anys, a l'equip, fou determinant en els minuts següents, amb 4 punts consecutius, i deixant el marcador a falta d'un minut amb 46-51. Els últims 60 segons foren interminables, amb moltes personals i llançaments lliures, i a falta de 7 segons el marcador era de 52-53. Dos llançaments lliures del capità suecà, Javi Ortells, deixava el 52-55 definitiu.
Jugaren: Miguel (4), Javi Ortells (8), Sime (6), Raül (9), Alberto Bolufer (22), Roberto (6),, Vicent i Javi Quiles.