INFANTILS: CB OLIVA 35 - CB SUECA COPYMAT 63

Meritòria victòria en Oliva. 35-63

El CBS Copymat, ha vençut en el seu desplaçament a Oliva 35-63, en partit marcat per les absències del seu capità Carles, a més del lesionat Victor i Joel. Així tot, els nostres han eixit molt concentrats..., amb una gran defensa i sota la direcció d'Adria i de Sergi, sumat a la superioritat baix taulers dels nostres pivots Pere i Noe, s'han imposat als locals distanciant-se rapidamente en el marcador.0-18, min 10. i 9-34 al descans. En la segona part, les rotacions, les excessives perdudes de baló i la cinquena falta a Noe, han permés al CB Oliva, acostar-se en el marcador 27-47 min 30, però amb l'eixida novament a pista de Pere, tornem a fer-nos forts baix taulers i en cinc minuts els endossem un parcial 0-14, que fa esvair qualsevol indici de reacció local. 35-63 min.40. A destacar,el gran partit de Pere, l'aportació dels alevins Adriá i Daniel en la direcció i anotació, aixi com el bon treball defensiu de tot l'equip. La setmana que ve, juguem a casa contra el CB Pego, únic equip que ens han vençut esta temporada.
Han jugat i anotat pel CBS Copymat;PereJoan(cap)(27),Quique(8),Noe(6),Daniel(5),Adria(10),David(3),Sergi(2),Pau(2) i Miguel(-).Ent.Raul Matoses.