L'INFANTIL VERD (2000) GUANYA A CASA DEL C.B. GANDÍA

El partit d’aquest diumenge 3 de febrer es presentava com una prova per saber si la millora en el joc de l’equip observada en els darrers encontres continuava en la mateixa línia, tinguent en compte que teníem novament baixes importants per malaltia.
És cert que l’equip al qui s’enfrontàvem, teòricament era inferior a nosaltres (ja els havíem derrotat clarament en la primera volta) però, no menys cert que aquest tipus de partit sempre son més perillosos per la possible relaxació dels jugadors.
Afortunadament no ha sigut així i si bé el primer quart els locals ens han portar a fer un joc bastant lleig, a partir del segon quart hem controlat el partit i començat a marcar distàncies al marcador, amb un parcial de 2 – 10. S'han guanyat tots els quarts i en cap moment s'ha vist perillar el partit, finalitzant amb un marcador de:
GANDÍA BASQUET (2000) 18 - C.B. SUECA INFANTIL (2000) 71
Cal donar l’enhorabona a tots els jugadors per l’entrega i actitud mostrada durant tot l’encontre sense baixar en cap moment els braços tant en defensa com en atac.
Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez, Víctor Moreno, Pau García, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i l’aleví, Joan Luján. Entrenador: Moisés Sancho.
Ara a preparar bé els propers encontres i encarar la segona volta del campionat amb la mateixa actitud i intensitat en la que estan jugant últimament. El proper cap de setmana, a casa contra el contra el CB. OLIVA, més i segur que millor!.