INFANTILS: CBS COPYMAT 66 - CB PEGO 49

Patida i treballada victòria enfront del Pego.
Important prova de foc que havíem d'afrontar contra el tercer classificat i únic equip que ens havia vençut fins a la data, amb l'handicap afegit de les bai...xes de Noe i Victor. Hem començat molt espessos en atac amb constants perdudes, i en defensa no podíem parar el seu joc interior amb els seus dos pivots dominant el rebot, condicionats també per la 2a falta xiulada al nostre capità Carles en el primer quart, que ens ha obligat a replantejar el partit sobre la marxa. Encara així, i reconeixent la superioritat en estos minuts del CB Pego, ens mantenim 10-12 punts per davall 19-31 (min.15) , reduint esta diferència a 6 al descans 29-35 (min 20) . En la segona part, revertim la situació amb una defensa pressionant en tota pista, que provoca en el Cb Pego moltes perdudes i dominant el rebot defensiu, els endossem en cinc minuts un parcial 15-0,44-35 (min.25) . D'ací fins al final, s'ha jugat amb més tranquilitat i menys ansietat, aconseguint ademes guanyar-los el basketaverage particular. 66-49 (min.40) . Enhorabona a tots els jugadors per l'esforç i felicitacions per la victòria. Han jugat i anotat pel CBS Copymat, Carles (Cap.) (15) ,Pere (26) ,Adria (10) ,Quique (9) ,Sergi (3) Joel (2) Pau (1) ,Daniel (-) ,David (-) i Miguel.Baixa per enfermetat y/ó lesió Victor i Noe. Entrenadors; Javier Ortells i Paco Colechá