C.B. TAVERNES DE VALLDIGNA 52- C.B . SUECA 59

El Club Bàsquet Sueca guanyà en la difícil pista de Tavernes i aconsegueix empatar en la primera posició amb altres 5 equips, gràcies al seu domini del rebot i el control del joc.
Al primer quart, que fou molt igualat, els dos equips estigueren molt encertats en els llançaments: 19-17. Al segon quart es veié el millor joc suecà, provocant moltes personals, gràcies al domini sota els taulers, amb un joc interior molt potent, amb els germans Bolufer, Roberto i Vicent, la qual cosa permetia Raül Matoses jugar més per fora de la zona: 35-39.
El tercer quart es caracteritzà per les errades dels 2 equips, amb possessions més llargues i moltes faltes personals, els llançaments de les quals tampoc eren aprofitades (10 fallats): 41-47.
Al darrer quart, els locals eixiren més concentrats i en 2 minuts igualaren el partit: 47-47, però un parcial de 0-7 en el minut 6 (47-54) li donava un avantatge als suecans que sabé administrar, i que hagués pogut ser major si s'hagués encertat en els llançaments lliures (5 fallats).
Jugaren: Miguel (5), Sime (3), Raül (19), Alberto Bolufer (22), Roberto (4), Erik (2), Javi (2), Toni Bolufer (2), Vicent i Moisés.