C.B. SUECA INFANTIL (2000) 45 – C.B. CULLERA 52.

Este matí L’infantil Verd s’enfrontava al Bàsquet Cullera, un equip d’un nivell semblant al nostre, encara que amb jugadors més corpulents, però als que pensàvem que podíem guanyar.
Ha sigut un encontre d’anada i tornada, amb alternatives en el marcador durant quasi tot l’encontre, on la victòria podia caure d’un costat o altre, ja que en cap moment s’ha obert una diferència de punts gran d’un equip respecte l’altre. El Bàsquet Cullera ha dominat el tres primers quart però, el darrer quart de la primera part, un parcial de 15 – 2 a fet que ens posarem per davant al marcador 24 – 23.
Al segon temps s’ha mantés el guió establert des de l’inici i, si no hem guanyat ha sigut més per les errades nostres que per l’encert del visitants. Hi ha pèrdues de baló i falta de concentració que no es poden tenir a estes altures i més quan el partit està amb el marcador bastant igualat.

En tot cas, i per traure coses positives, tal i com havia ocorregut al partit de la primera volta, un dels encontres més disputats de la temporada, amb l’ambició i actitud que esperem dels nostres cada jornada. Agrada vore els “picamans” dels companys animant-se per errades o per encerts (al mateix temps els xiquets agrairien que els pares animarem més des de la grada, fonamentalment quan hi ha errades). Per altra banda, una alegria poder tornar a comptar amb els lesionats Modestas i Joan, que encara que no estaven al 100% ho han donat tot per l'equip. Malgrat la derrota, l’equip dirigit per Moisés Sancho ens torna a deixar bones sensacions.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: Víctor Moreno, Pau García (12), Hèctor Clar (8), Modestas Jankauskas (5), Daniel Espasa (6), Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Joan Luján (4) i Marc Aguilar (10). Entrenador: Moisés Sancho.
El proper divendres 15 de març a les 19.00 hores fòra contra JOVENTUT XABIA-PIZZERIA BACAN, més i millor!!!.