SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CB.SUECA 64 - BÀSQUET SILLA 47

El Club Bàsquet Sueca s'imposà al Bàsquet Silla en jornada disputada en divendres per les festes falleres. El partit fou dominat pels suecans des del primers minuts, amb un gran encert des de la línia de 3 punts, amb 4 triples dels especialistes, Miguel, Javi i Raül. Els de Silla no podien parar l'efectivitat suecana, tot i canviar de defensa, i la diferència hagués pogut ser major d'estar més encertats en els llançaments lliures. Final del 1r quart: 19-11. Al segon quart, els visitants intentaren retallar les diferències amb una defensa més pressionant i eixir en contraatac: m.6: 26-22; però aparegueren jugadors com Erik que amb un triple i altre de Miguel pararen la reacció del Bàsquet Silla: 33-25. El tercer quart fou el millor del partit, amb els els jugadors més experimentats en pista, i fent valdre el joc interior dels suecans, amb Roberto, Vaidas i Raül imparables, només amb faltes personals; m4: 41-28, m7: 50-32, i a la fi del 3r quart un definitiu 54-34. El darrer quart ja no tingué història, i fou aprofitat pels dos equips per donar entrada als més joves i els que menys juguen, la qual cosa fou aprofitada pel júnior suecà, Diego Quiles que dirigí molt bé l'equip i a més anotà 5 punts; també cal destacar el bon partit del pivot Vicent que tingué més minuts per la baixa de Bolufer i també els aprofità amb 6 punts. Jugaren: Miguel (6), Erik (3), Javi (7),Vaidas (15) , Roberto (8), Raül (14) Vicent (6), Diego (5), Moisés, Toni i Pau.