SÈNIOR 1a AUTONÒMICA NB ALZIRA 68 - C.BÀSQUET SUECA 69

El Club Bàsquet guanyà un partit molt igualat davant un equip, com l'Alzira, que tingué en l'ex- jugador suecà Julio com a destacat. Davant les baixes dels pivots suecans, Bruno, Roberto i Bolufer, van ser els capitans Raül i Javi Ortells els que decidiren el partit en un un final no apte per a cardíacs. El primer quart dominat pels suecans amb un avantatge d'11-15, amb una millor defensa i intensitat. Al segon quart els locals reaccionaren i li donaren la volta al marcador, tot i dominant el rebot, amb un parcial de 20-13: 31-28. El tercer quart fou el més igualat, amb els dos equips intentant portar el ritme de joc i finalitzant, després d'empat a 17-17, amb un 48-45. La igualtat es mantenia al darrer quart, però amb els jugadors suecans carregats de personals i amb dos eliminats com Vaidas i Miguel. I s'arriba al darrer minut amb un 66-62, triple de Raül Matoses, 66-65, cistella de l'Alzira, 68-65, triple de Javi Ortells: 68-68, falla el llançament lliure adicional, a continuació perd el baló l'Alzira i provoca personal, Raül Matoses aconsegueix anotar un llançament i finalitzar amb el marcador de 68-69.
Jugaren: Javi (23), Erik (2), Miguel, Vaidas (7), Raül (30), Sime (7), Moisés i Toni.