GANDIA BÀSQUET INFANTIL (1999) 56 - C.B. SUECA INFANTIL (2000) 60

VICTÒRIA DE L'INFANTIL VERD (2000) EN UN PARTIT MOLT DISPUTAT A CASA DEL GANDIA BÀSQUET 1999

Partit molt disputat per tots dos equips a casa del Gandia. ens hem trobat una canxa en òptimes condicions per la pràctica del bàsquet, que convidava a gaudir del joc. Esta vegada els nostres no han eixit tant concentrats com els darrers encontres i, això ho han sabut aprofitar molt bé els locals.

Els dos primers quarts no hem sabut contrarestar bé la pressió dels locals i el major encert de cara a cistella que nosaltres (6- 4/ 9- 4). En alguna fase del partit hem arribat a perdre de 10 punts, més per errades nostres que per mèrit dels de Gandia. Pèrdues innecessàries, precipitació en la passada en molts dels nostres atacs (en alguns casos desprès d’haver recuperat el baló), no defendre tot l’equip i, no saber governar bé el temps quan se va guanyant. Això els donava “aire” i confiança als contrincants. Recordava alguns partits d’inici de temporada o d’alevins.

Tot i això, a partir de tercer quart hem començat a jugar millor i a controlar un poc el partit. Ha sigut fonamental el rebot baix dels taulers de Modestas Jankauskas i tres triples bastants seguits en moments importants del sisè i setè quart, de Pau Matoses, Dani Espasa i Pau García.

No ha sigut un partit molt bo, han fet sofrir a l’afició i a l’entrenador bastant però, al remat, s’ha aconseguit la victòria.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez (-), Víctor Moreno (-), Pau García (13), Hèctor Clar (7), Modestas Jankauskas (15), Daniel Espasa (12), Pau Matoses (5), Josep Artal (-), Toni Mompó (-) i l’aleví, Marc Aguilar (8). Entrenador: Moisés Sancho.

S’acaba la temporada i, per a ser el primer any en la categoria, el balanç és relativament positiu.

El proper diumenge 28 d’abril a les 10.00 hores, a casa, en l’últim partit de la temporada, contra els companys campions de lliga de. C.B SUECA COPYMAT, més i millor!!!.