C.B. SUECA 73 - C.B. EL PILAR 46

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la quarta victòria davant d'un dels equips que es troben a la part baixa de la classificació, i no es deixà sorprendre per un C.B. El Pilar que necessitava la victòria per tal d'abandonar les places de descens. A més, no es notà la falta de banqueta per les absències de Philipe i Carles(ja quasi recuperat) i per les lesions al llarg del partit de Sime i Toni, gràcies sobretot a l'experiència de jugadors com Raül i Josep, el domini sota els taulers d'un imparable Gedas i l'aportació dels joves Guille, Bruno, Andreu i Diego, i de Moi (del segon equip).
El primer quart fou dominat pels suecans, amb un gran defensa i controlant el ritme de joc, així es passà d'un 4-4 al minut 3, a un 12-6, al minut 6, després d'un triple de Raül i una gran actuació de Josep que dirigia i anotava amb facilitat. Els últims 4 minuts es caracteritzaren per les errades en els llançaments del dos equips que deixaren el marcador en un 16-8.
El segon quart fou el millor dels suecans amb un increïble percentatge en els llançaments triples dels joves Guille i Andreu, que aconseguiren trencar el partit amb 4 llançaments de 6'75 m, tot i deixant el marcador amb un 34-16, al minut 5, avantatge que hagués pogut ser major si no s'hagueren fallat llançaments lliures. Al descans s'arribà amb un 41-27 que reflectia la diferència entre els dos equips, amb un Gedas que controlava amb molta superioritat el joc interior.
Al tercer quart l'avantatge al marcador dels suecans anava augmentant amb cistelles fàcils de Raül, ben acompanyat per la resta dels jugadors que no trobaven molta resistència en l'equip visitant; m.3: 47-29, m.7: 53-33. Final del tercer quart: 57-39 (amb un parcial de 16-12).
L'últim quart servi per a donar entrada a tots els jugadors de la banqueta i ampliar la diferència al marcador: m.4: 63-42, m.6: 68-44, per arribar a la fi del partit amb el 73-46 (parcial del darrer quart: 16-7).
Jugaren: Josep (10), Sime, Raül (16), Toni (2), Gedas (14), Andreu (10), Guille (13), Bruno (6), Diego i Moisés (2).