C.B. SUECA 51 - C.B TORRENT 74 Sènior masculí autonòmic

El Club Bàsquet Sueca (2n classificat) no pogué trencar la imbatibilitat del líder d'autonòmica, el C.B. Torrent, que demostrà la seua qualitat i un gran equilibri entre el joc interior, amb jugadors molt experimentats, i el joc exterior amb joves que deixaren mostra del seu talent. Els suecans, amb només cinc jugadors del primer equip -la resta continuen lesionats-, comptaren per aquest partit amb Guille, Moi i Voro del segon equip de primera provincial, i el júnior Andreu.
Al primer quart, després d'uns minuts d'igualtat (5-3), els de Torrent aconseguien anar-se'n al marcador amb 2 triples consecutius i amb cistelles de contraatac, amb un parcial de 0-10 (m.5: 5-13. Un triple de Josep i una cistella de Philipe equilibrava el marcador: 10-13 (m.6). Als darrers minuts es notà l'absència de Gedas, al joc interior, amb 2 personals al minut 2.: 15-21.
El segon quart el C.B. Sueca intentà retallar les diferències amb triples de Bruno i Josep, però els visitants també estaven encertats en els llançaments de tres, a més de les errades dels suecans en els llançaments lliures, m. 3: 20-27, m7: 26-34, i al descans, 31-39. La mala notícia fou la lesió d'un dels més destacats als primers 20 minuts, Josep, que hagué de deixar el partit.
La segona part començava amb aquest panorama i la falta de banqueta, la qual cosa fou aprofitada pels visitants per a practicar una zona-pres que ofegava l'eixida del baló dels locals i pèrdues de balons. Els parcials ho diuen tot: m.3: 31-44, m5: 33-54. En atac només els pivots estaven encertats i podien anotar, i així retallar les diferències, amb 7 punts consecutius de Gedas. A la fi: 40-56.
A l'últim quart els visitants continuaren amb la defensa individual i provocant errades en l'atac suecà. La reacció suecana, a més, es veia trencada per dos triples consecutius del Torrent que ampliava les diferències fins arribar al definitiu 51-74.
Jugaren: Guille (6), Josep (7), Andreu, Raül (7), Gedas (15), Philipe (6), Bruno (10), Moisés i Voro.