C.B MANISES 67 - C.B. SUECA 60 SÈNIOR AUTONÒMIC

El Club Bàsquet Sueca no pogué guanyar a la pista de Manises en un partit que es decidí a l'últim minut.
L'encontre fou molt igualat, amb dos equips que lluiten per ocupar la zona alta de la classificació. Els suecans encara noten la falta de jugadors de banqueta, i comptà ja amb la nova incorporació, Omar, que ajudà l'equip en l'anotació.
El primer quart començà amb un clar domini del C.B.Sueca, amb Gedas i Philip controlant el joc interior; m3: 0-5. Els locals respongueren amb llançaments triples per tal de retallar les diferències; m6: 7-7, per arribar a la fi del quart amb 14-15.
El segon quart començà com el primer, amb millor encert visitant, gràcies a l'efectivitat en els llançaments; m.4: 19-24. Però, poc a poc, es baixà la intensitat i l'encert, la qual cosa fou aprofitada pels locals per igualar el marcador. Al descans el marcador reflectia un 31-32 per als suecans.
El tercer quart fou el pitjor, pel que fa a anotació, del C.B. Sueca, que es mantenia al partit, gràcies a la defensa, però que veia com els de Manises, un equip amb jugadors amb molta experiència, li donaven la volta al marcador: 48-43, amb un parcial de 17-11.
Dos triples a l'inici del darrer quart del nou jugador suecà, Omar, deixava el marcador amb un igualat 51-49 (m.4), però tres triples consecutius dels de Manises els permetia tornar a distanciar-se al marcador; m6: 60-53. Els suecans no baixaren els braços i pujaren la intensitat defensiva, i amb un 2-7 en tres minuts, amb un encertat Philipe, deixava el marcador en un 62-60. A l'últim minut la loteria dels llançaments lliures decidí el partit: 67-60.
Jugaren: Andreu, Moisés, Raül (6), Philipe (14), Gedas (8), Omar (14), Guille (6), Toni (8) i Bruno (4).