JUJUJU AQUACENTER C.N.B. XÀTIVA 61- 54 C.B. SUECA (1A AUTONÒMICA)

Diumenge passat els equips del C.N.B Xàtiva i el C.B. Sueca es jugaven la tercera posició. El partit fou molt intens, disputat, igualat i es decidí en els últims dos minuts.
Els suecans comptaven amb la baixa d'un dels seus jugadors més destacats, Raül, que sí que pogué dirigir l'equip des de la banqueta.
Al primer quart ja es veié el que seria el partit, dos equips amb molta intensitat defensiva i buscant l'equilibri en el joc interior i exterior. Cal destacar l'actuació del jove capità suecà, Gedas, que es multiplicava en defensa i en atac per igualar el partit: m.4: 8-5, m.6: 15-7, m.8: 15-15. Les errades en els llançaments lliures del C.B. Sueca, amb un percentatge dolent (37%) foren la clau per no arribar amb avantatge a la fi del primer quart: 20-18.
Al segon quart els suecans aconseguien imposar el seu joc, amb millor defensa i amb l'aportació anotadora de Josep. El parcial ho diu tot: 9-12 (20-30 al descans).
L'inici del tercer quart fou de domini suecà, i amb les rotacions en la banqueta, jugadors com Omar, Bruno i Toni, s'aconseguia augmentar l'avantatge al minut 3: 33-37, amb un triple de Sime. Els locals reaccionaren i equilibraren ràpidament el marcador: m.6: 39-39, i a la fi: 47-46.
L'últim quart fou semblant, pel que fa l'inici als anteriors, amb anotacions dels joves jugadors suecans, amb una bona defensa que impedia aconseguir cistelles als de Xàtiva, i s'aconseguia un 0-5 als primers cinc minuts: 47-51. Però els locals imprimiren una altra velocitat al partit, amb més pressió i li donaren la volta al marcador al minut 8: 54-53. Els últims dos minuts, amb errades en els llançaments dels suecans que acabaven en contraatacs locals i personals deixaren el resultat en el definitiu: 63-54.
La setmana que ve ens visita el segon classificat, l'Aldaia, en la la darrera jornada de la primera volta.
Jugaren: Omar (10), Sime (8), Óscar (2), Toni (8) , Gedas (12), Philiphe (3), Josep (7), Bruno (4) i Elies.