C.B.SUECA 51 - C.B. ALCÀSSER 29

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una nova victòria que li permet no allunyar-se de les primeres posicions de la classificació (5é, amb 9 victòries i 5 derrotes).
El marcador ho diu tot, dos equips que lluiten per objectius diferents, els suecans consolidar-se en la categoria i els de l'Alcàsser no baixar a preferent.
Els suecans comptaven amb la baixa del seu jove capità Gedas, un dels màxims rebotejadors i anotadors de l'equip, i l'entrenador convocà els jugadors del segon equip, de 1a provincial, Moisés, Óscar i Guille.
El primer quart fou dominats pels suecans, gràcies a una defensa individual, amb intensitat, davant la defensa zonal dels visitants. El protagonisme anotador i rebotejador fou assumit pel segon capità, Sime, i el pivot Philipe. Així, al minut 6, el marcador era clarificador: 14-5. La relaxació dels jugadors del C.B. Sueca, amb errades en els llançaments i la reacció de l'Alcàsser, deixaren el primer parcial amb un 16-10.
Al segon quart, amb les rotacions, i l'entrada dels joves Óscar i Bruno (màxim anotador), feia que la diferència al marcador augmentara, i a més les errades en els llançaments lliures dels visitants deixaven uns parcials sempre favorables als suecans: m.4: 22-10, m8: 30-12, per arribar al descans amb un resultat de 32-16.
Al tercer quart el C.B. Sueca continuà augmentant la diferència i agafà protagonisme el jove pivot suecà, Toni Bolufer, que disposà de més minuts i els sabé aprofitar: m.5.38-18, i el màxim avantatge a la fi del període: 45-22.
L'últim quart sobrà, amb els dos equips sense encert, amb moltes errades i llargues possessions que feren que el marcador es quedara en el 51-29 definiutu.
Jugaren: Guille (4), Sime (8), Raül (4), Toni (6), Philipe (8), Josep, Omar (3), Bruno (12), Moi (2), i Öscar (4)