C.B. COL·LEGI ALEMANY 65 - C.B. SUECA 57

Derrota inesperada del Club Bàsquet Sueca a la pista valenciana del Col·legi Alemany, equip que ocupa una de les últimes posicions de la lliga.
Els suecans no mostraren esta vegada la seua millor faceta, la defensa, davant un equip molt encertat en els llançaments de tres. A més es notà la falta de banqueta amb les baixes de tres jugadors com Philipe, Josep i Bruno.
Al primer quart el C.B. Sueca imposava el seu ritme de joc però incapaç d'anotar els seus llançaments lliures, amb pobre percentatge, i feia que els locals aconseguiren un mínim avantatge: així d'un 5-6, al minut 6, es passava a un 13-9 a la fi dels primers deu minuts.
El segon quart fou el millor dels suecans, amb els triples d'Omar, i els punts del jove Guille i del capità Gedas: m.5: 15-21, amb un parcial de 2-12. Dos triples de l'equip local ajustaven el marcador al minut 8: 25-26, per arribar al descans amb 27-31.
A l'inici del tercer quart semblava que el C,B, Sueca havia trobat el camí per a aconseguir una nova victòria, amb cistelles de Toni i un altre triple d'Omar: m.3: 28-36, però incomprensiblement els suecans es confiaren i se n'anaren del partit 3 minuts, la qual cosa fou aprofitada pels locals que, amb un parcial de 10-0 equilibraven el partit: 38-36. Els suecans reaccionaren amb cistelles d'Omar, Guille i Raül, per deixar un marcador de 45-43 a falta de 10 minuts.
A l'últim quart es repetiren les errades del primer, amb un pobre percentatge en els llançaments lliures i triples dels locals: així després d'un triple d'Óscar al minut 3, que empatava el partit a 49, el Col·legi Alemany contestava amb dos triples: m. 6: 54-53, m. 7: 61-53. Els suecans no pogueren reaccionar i acabaren perdent el partit amb el resultat final de 65-57.
Jugaren: Omar (13), Guille (9), Sime (3), Toni (6), Gedas (5), Raül (13), Óscar (7) i Moi (1)