C.B. SUECA 67 - CNB XÀTIVA 76

El Club Bàsquet Sueca caigué derrotat davant el tercer classificat, el CNB Xàtiva, que demostrà ser un equip molt compensat i que guanyà l'encontre gràcies al se encert en els llançaments triples (10, i només 3 els suecans).
El suecans, a falta d'un partit, van a acabar com l'equip amb millor defensa de la categoria, però també com uns dels equips amb menys anotació. I en aquest partit es donà tot el contrari, amb una de les majors anotacions del campionat, però també amb massa punts rebuts, sobretot pels triples visitants.
El primer quart fou dominat pel C.B. Sueca, que jugava amb més intensitat que els de Xàtiva, amb Sime i Philipe amb molt d'encert anotador i una gran defensa: m.3: 9-5, m.9: 19-11, i a la fi del primer quart: 21-17, amb un últim minut on reaccionà el Xàtiva amb 6 punts consecutius.
El segon quart fou tot el contrari, els suecans no eren capaços de mantenir la concentració en atac i els visitants començaven a dominar el joc exterior i interior: m.4 :24-21, i un parcial de 0-10 en 3 minuts feia que els de la costera s'avançaren al marcador: 24-31. Al descans: 29-33.
El tercer quart fou molt igualat, gràcies al joc interior dels suecans, amb Gedas i Philipe (un dels millors del partit) que mantenien a l'equip en el partit i tornar a dominar: m.3 : 39-36.. La igualtat es mantingué fins l'últim minut en què els visitants amb triples sobre els últims segons de la possessió aconseguien el 45-50 a la fi del tercer quart.
Al darrer quart agafaren el relleu anotador Raül i Bruno, però els visitants trencaven qualsevol reacció amb triples des de qualsevol posició, a més de les faltes personals dels suecans que anaven perdent jugadors,i on també es notà la falta de jugadors per lesió, m.3: 49-54, m7: 60-66, i a la fi 67-76.
Jugaren: Sime (10), Bruno (7), Raül (13), Philipe (20), Gedas (8), Erik (4), Moi i Bernat (5)