C.B.ALDAIA 74 - C.B. SUECA 55

El Club Bàsquet Sueca finalitzà la temporada 2014-2015 a la pista del segon classificat, el C.B. Aldaia, que no donà opcions als suecans que acaben en 7é lloc en 1a autonòmica.
El balanç es pot considerar positiu, tot i tenint en compte les nombroses baixes i la joventut de molts jugadors, que han hagut de disputar en moltes ocasions 2 partits setmanals.
El partit començà amb domini local, molt encertat en els llançaments i en la forta pressió sobre el C.B. Sueca; m4: 9-4. Els de Toni Alemany (2n entrenador) reaccionaren amb un destacat Vaidas, ajudat per Sime i el jove Erik; m.6: 9-11, m7: 11-14. Els d'Aldaia tornaren a pujar la intensitat defensiva i acabaren guanyant el primer quart: 21-16.
El segon quart fou dominat clarament pels locals, que trencaren el partit en 4 minuts: 33-17, sense reacció suecana que arribà al descans amb un marcador desfavorable: 44-21.
En el tercer quart, Bruno i Gedas agafaren el relleu anotador, i es millorà en defensa, la qual cosa permeté guanyar el parcial per 11-14: 55-35.
L'últim quart fou molt igualat, amb els dos equips ja sense molta tensió defensiva: 57-39 (m.2), 61-45 (m.4), però dos triples locals acabaren amb la reacció suecana fins arribar a la fi del partit amb el definitiu: 74-55.
Jugaren: Sime (10), Bruno (15), Moi, Vaidas (7), Gedas (8), Erik (13) i Bernat (2).