C.B. SUECA 76 - C.B ONTINYENT 77

Igual que la setmana passada el partit s'ha decidit en els últims minuts i altra vegada ha estat "creu" per als suecans. El C.B.Sueca afrontava el partit sense la seua columna vertebral, base (Andreu), aler (Raül) i pivot (Alberto), sancionats pel partit de Molina del Segura, i als primers minuts els visitants han intentant sorprendre amb un fort ritme defensiu i ofensiu, mentre que els suecans no podien frenar l'encert de l'Ontinyent, amb el reforç del jugador senegalés Fall; així al minut 6, l'avantatge era de 7-13, i a falta de 2 minuts -amb una gran efectivitat visitant- 12-22. La diferència s'ha retallat al final del primer quart: 16-22. L'inici del segon quart ha estat un "calc" del primer, amb més rotacions visitants que permetien mantenir el ritme de joc: m.6: 22-35, però la reacció suecana, amb un Nardo i Josep inspirats, ha permés acabar amb un 34-42 i mantenir l'esperança. El tercer quart ha estat dominat pels suecans, que poc a poc confiaven en les seues possibilitats, i amb una gran defensa i dominant els rebots, s'ha aconseguit equilibrar el partit i deixar-ho tot per al darrrer quart: 51-51. L'últim quart ha estat emocionant fins l'últim minut, amb els dos equips intentant controlar el joc sota els taulers i eixir en contraatac. La igualtat es mantenia fins aconseguir un mínim avantatge al minut 6, 64-61, però les personals i errades en contraatacs han permés als visitants donar-li la volta al marcador, minut 8. 68-67, minut 9, 68-72. Era el moment de Javi Ortells que amb 2 triples empatava el partit: 74-74. En els últims segons l'Ontinyent ha estat més encertat i a falta de 3 segons: 74-77. En l'últim segon s'ha fallat un triple i el rebot suecà i la cistella de Gedas ha deixat el 76-77 final.
Jugaren: Josep Santamatilde (8), Javi Ortells (14), Ximo Galán (7), Gedas Paulikas (9), Carlos Franco (10), Carlos Serrano (11), Nardo Espí (15), Luís Gómez i els jugadors del segon equip: Vicent Tarrasó, Carlos Durà, Sergio Simeón i Carlos Meseguer