C.B. SUECA 79 - C.B. LA VILA 72

El C.B. Sueca es retrobà amb la victòria, en un partit complicat pel que es jugaven els dos equips i que es decidí en l'últim quart. Els primes minuts foren de domini visitant, que amb una defensa zonal, aconseguia controlar el partit, minut 3: 2-6. Poc a poc el Sueca anà equilibrant ell marcador fins arribar a la fi del primer quart amb un 19-19. El segon quart fou molt igualat, amb intercanvi de cistelles, que es trencà en els últims minuts, on els alacantins s'aprofitaren de la relaxació suecana en defensa per aconseguir un avantatge de 5 punts: 37-42. En la segona part aparegué la figura de Nardo Espí, el "microones suecà" que es convertí en l'arma necessària per a trencar una zona visitant, ja que el joc interior suecà no tenia protagonisme fins el moment; per tant era el temps dels alers i els triples (11 anotats pels suecans, 5 d'ells per Nardo). Però la defensa suecana no estava encertada i això era aprofitat pels visitants per a igualar el partit: 58-58. Els primers minuts de l'últim quart foren de domini visitant que s'imposaven sota els taulers i que aconseguien en 2 minuts un avantatge important: 59-66. La reacció suecana vingué a partir d'eixe moment en què els jugadors més veterans aparegueren, amb una defensa més agressiva, i més encert en atac, aconseguint un parcial que ho diu tot: 20-6, i guanyant un partit que esperem que servisca per tornar a agafar confiança: 79-72.
Jugaren: Andreu Romera (2), Javi Ortells (5), Raül Matoses (22), Carlos Serrano (6), Alberto Bolufer (2), Nardo Espí (20), Carles Franco (13), Josep Santamatilde (4), Ximo Galán (3), Luís Gómez (2) i Gedas Paulikas.