Resultats Jornada
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. Montcada - C.B.Sueca-Heura 71-

El C.B. Sueca-Heura finalitzà la temporada amb l’últim partit disputat a Montcada.

Amb els dos equips amb la permanència aconseguida en l’anterior jornada només es disputaven el primer lloc del grup 1.

El que podia semblar un encontre disputat, començà amb més intensitat dels locals, i un parcial de 12-6, al minut 5, i amb un 21-11, al minut 8, així es demostrava. Els suecans reaccionaren i retallaren la diferència al marcador a la fi del primer quart, 26-20, amb triples de Guille, Joan i Jose.

L’inici del segon quart va ser decisiu, ja que l’equip local jugà amb molta agressivitat, poques personals, i els jugadors suecans no podien amb l’encert anotador del Montcada: 36-25 al minut 4.Avantatge que augmentà fins el 56-35, al descans,que semblava que deixava sentenciat el partit.

El tercer quart serví per recuperar l’esperit de superació que tenen els jugadors entrenats per Raü Matoses, i s’aconseguí, amb un parcial de 17-24, apropar-se al marcador: 73-59.

En l’últim quart també es millorà en defensa i en atac, però les faltes personals i la falta de banqueta no foren suficients per capgirar el marcador, i amb un parcial favorable de 20-15 s’arribava a la fi de l’encontre amb el resultat de 88-79.

Jugaren: Guille, Quique, Carles,Jose, Joan, Mihai, Manfred, Dani i Sergi.