Infantil A
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. ONTINET-ONTINYENT  89 - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 78

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet acusà la falta de rebot en els últims minuts d’un encontre molt igualat, en què els suecans demostraren un gran nivell de joc en la pista d’un dels líders de la categoria.

El primer quart començà amb domini de l'equip d'Ontinyent (8-0 al minut 2), però els jugadors suecans reaccionaren i igualaren l'encontre al minut 5: 10-10. La bona actuació en els llançaments de Jose i Carles Grau, i la lluita sota els taulers de Miquel van fer que l'equip de Raül Matoses aconseguirà avançar-se al marcador a la fi del quart: 21-24.

Al segon quart els dos equips mantenien la intensitat tant en defensa com en atac i el marcador reflectia l'empat a 33 al minut 5. Els llançaments des de la línia de personal foren decisius en els últims minuts abans d'arribar al descans, ja que els suecans no estigueren encertats amb un mal percentatge (3 de 8), que li haguera permés aconseguir un avantatge clar: 42-41.

El tercer quart també fou molt intens i igualat, amb un imparable Mihai sota els taulers, i amb l'encert de Jose, Carles i Joan. M4: 47-47, m.7 53-56. m10: 61-61.

A l'últim quart, els jugadors locals eixiren amb més agressivitat en defensa i en atac, però amb un Jose molt encertat en els triples, l'equip suecà es mantenia en l'encontre: m.3: 70-67. M.5: 77-69. Dos triples de Jose deixaven el marcador en un igualat 77-75 al minut 6. L'Ontinyent gràcies al seu rebot ofensiu (8 als darrers minuts) aconseguia segones oportunitats de possessió i això els permetia anotar i sentenciar l'encontre amb un parcial de 12-3 en els últims 4 minuts: Resultat final: 89-78.

Jugaren: Carles Grau (20) Jose (30), Amid (5), Miquel (10), Mihai (7), Joan (5), Josep (1), Carles Marín i Carles Benítez.