resultats
horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. ELX   73  - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 75

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet finalitzà la primera volta de la 1a fase amb una nova victòria (amb un balanç de 6 victòries i cinc derrotes), i com en els darrers partits amb un altre final d'infart, que li permet situar-se en 4a posició empatat amb altres 4 equips en una lliga molt disputada i emocionant.

El primer quart comencà amb un clar domini de l'equip suecà que aconseguia en 3 minuts un parcial de 0-10, amb un gran encert de Carles i Jose. La reacció de l'Elx vingué dels llançaments triples i així al minut 7 es posava per davant al marcador: 16-14. En els últims minuts, l'equip entrenat per Raül Matoses tornà dominar l'encontre amb un parcial de 2-8: 18-22

Al segon quart, els jugadors suecans mantingueren el ritme i control del partit fins el minut 6, amb el resultat de 25-32, però incomprensiblement l'equip baixà la seua instensitat i concentració, i això fou aprofitat per l'equip local, amb els seus llançaments triples, i amb un parcial de 12-0 s'arribava al descans amb un resultat desfavorable de 37-32.

Els jugadors alacantins ampliaren els seu avantatge, amb un gran percentatge d'encert en els seus llançaments, a l'inici del tercer quart: m.2: 41-32, m.5: 45-37. Jose mantenia l'equip suecà en atac però no es trobava la forma de millorar la defensa i el C.B. Elx tenia controlat el partit amb un parcial de 16-13 en aquest quart: 53-45.

L'últim quart fou dels millors dels disputats aquesta temporada per l'equip suecà, i amb un canvi de defensa, a zona 2-3 i encert en els triples (10 per als locals i 12 per als suecans al llarg de l'encontre) anava equilibrant el partit. Minut 2: 55-50, minut 4: 60-55, minut 7: 64-65, amb uns imparables Joan, Carles i Mihai. L'avantatge s'ampliava al minut 9: 65-70, i quan semblava que el partit estava decidit (en bàsquet fins l'últim segon pot passat de tot), un triple i una jugada de 2 +1 per als locals deixava el marcador amb un 71 a 70 a falta de 40 segons. Una cistella de Miquel tornava l'avantatge als suecans (71-72). Els jugadors locals a falta de 20 segons provocaren una personal i dos llançaments lliures (73-72). L'entrenador suecà demanà temps mort i dissenyà una jugada per als últims segons que no esperava l'Elx i que deixà lliure a Joan per aconseguir el triple guanyador en l'últim segon: Final  73-75 (parcial de 20-30 en l'últim quart).

Jugaren: Carles Grau (17), Jose (26), Mihai (14), Joan (12), Manfred (4), Miquel (2), Josep Santamatilde, Josep Orobal, C.Benítez i  Adrià.

LA FAMÍLIA DEL CLUB BÀSQUET SUECA VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE NADAL I UN FELIÇ ANY NOU 2020.