Alevins Selecció Masculí
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B LUCENTUM  74  - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 65

El C,B. Sueca Heura-Fustes Bonet deixà escapar una victòria en la pista del tercer classificat, el C.B. Lucentum, en un partit molt dur i amb molta exigència física que es decidí en l'últim quart, quan els suecans dominaven l'encontre però que es vingueren avall davant l'encert i la pressió dels alacantins.
El primer quart començà amb un equip suecà imparable, amb un gran encert en els llançaments de tres i una defensa pressionant que ofegava el joc local i que era incapaç d'anotar. M. 5: 2-8, m.8: 4-16 (amb 3 triples de Jose i 1 de Joan). Els locals reaccionaren en els últims 2 minuts, i reduïren les diferències: 15-22
Al segon quart foren els d'Alacant els que eixiren amb més intensitat i encert,  i en 4 minuts es posaven a dos punts: 24-26. El ritme anotador i la duresa en defensa els permetia posar-se per davant, i els jugadors suecans, amb un encertat Mihai, es mantenien al partit: m.7: 37-33, i arribar al descans amb un igualat 44-43.
Al tercer quart, els jugadors entrenats per Raül Matoses pujaren el nivell defensiu i poc a poc tornaren a dominar l'encontre: m.5: 45-50. Jose, Miquel i Mihai aconseguien mantenir l'avantatge fins l'últim minut del quart, amb un gran esforç defensiu de tot l'equip que deixava el Lucentum amb només 8 punts (parcial de 8-14): 52-57.
L'últim quart és un exemple del que és el bàsquet, imprevisible i emocionant, ja que res feia pensar en una derrota suecana després d'aconseguir un avantatge clar en els dos primers minuts, amb cistelles de Jose (2) i triple de Joan: 52-62. El que passà després fou un calc del primer quart però a l'inrevés. Inexplicablement els suecans perdien en atac tot el que havien aconseguit en defensa, precipitacions i errades per falta de concentració. I si a més afegim que els jugadors del Lucentum aconseguien tres triples consecutius, en els moments decisius, queda clar que el marcador anava a canviar: m.6: 61-63, m.7: 64-65. I en els últims minuts, amb els triples esmentats, s'arribava amb un parcial de 10-0 al resultat final de 74-65. Per al jove equip suecà es pot dir que unes vegades es guanya i en altres s'aprén.
Jugaren: Jose (25), Carles Grau (2), Mihai (19), Joan (10), Guille (2), Manfred, Josep Santamatilde, Carles Marín (2), Josep Oroval (2), Miquel (2)