Notícies Del Club 8 I 9 De Febrer 2020. Resultats I Horaris

cadets

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET 70 - C.B. SERVIGROUP BENIDORM 74

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet pagà la falta d'encert en els últims minuts de joc davant un equip, el C.B. Benidorm, que vingué "reforçat" amb jugadors que també disputen la lliga EBA i que demostraren la seua veterania i experiència al llarg de l'encontre.
El partit començà amb clar domini visitant que aconseguia controlar el ritme de joc i  un clar avantatge al minut 4: 0-7. La reacció suecana. amb una millora en els percentatges dels llançaments permeté retallar les diferències : m6: 6-10, m.8: 10-14. Però en els últims 2 minuts l'equip alacantí tornà a pujar el nivell defensiu i ofensiu fins deixar el marcador en un 15-23.
El segon quart, amb un encertat Mihai sota els taulers i les entrades de Guille, permetien que la diferència no augmentara, m.3: 23-29. El domini sota els taulers del Benidorm, amb contínues faltes assenyalades pels àrbitres feia que els jugadors alacantins mantingueren l'avantatge i s'arribara al descans amb el resultat de 31-38.
Al tercer quart els jugadors de Raül Matoses eixiren amb altra mentalitat i amb una defensa més pressionant. Amb l'encert de Guille i Carles, amb llançaments i ràpids contraatacs s'aconseguia apropar-se al marcador, al minut 4, 40-43. L'equip de Benidorm reaccionà i tornà a distanciar-se  en un minut molt encertat: 42-49. Els triples de Jose i Joan foren el revulsiu que necessitava l'equip suecà per creure en la victòria, i així al minut 9 es posava per davant al marcador: 55-51, amb un parcial de 13-2. Foren els millors moments de l'encontre amb un pavelló que gaudia amb el joc suecà. Però l'equip experimentat del Benidorm empatà en els últims segons del quart: 55-55.
En l'últim quart, amb un Mihai imparable (7 punts consecutius) s 'aconseguia el màxim avantatge, al minut 3: 62-57. Els jugadors d'EBA del Benidorm pujaren el nivell defensiu, amb molta agressivitat (i poques faltes assenyalades) i aconseguien, gràcies al "bonus", anotar amb llançaments de tir lliure i fer un parcial de 0-8 en 2 minuts: 62-65. Els jugadors suecans no es vingueren avall i s'arribava a l´últim minut amb possibilitats de victòria: 70-71. Dues pèrdues no forçades i una tècnica condemnaren l'equip suecà, la qual cosa aprofità el Benidorm per a guanyar l'encontre per 70-74.
Jugaren: Carles Grau (12), Jose (20), Guille (7), Mihai (11) Joan (10), Miquel (5), Manfred, Josep Orobal, Carles Marín i Josep Santamatilde.