Sèniors
Sèniors
Horaris
1a NACIONAL:  C.B. DÉNIA 63  - C.B. SUECA-FUSTES BONET 76

El C.B. Sueca-Fustes Bonet aconseguí la tercera victòria consecutiva al pavelló 'Joan Fuster' de Dénia, i se situa líder de la competició del grup sud de la 1a nacional. Un partit molt dur, sobretot en la segona part, on els els jugadors de l'equip alacantí intentaren capgirar el marcador amb una defensa molt agressiva i amb llançaments triples.
L'encontre fou dominat pels de Raül Matoses des del primer minut, amb una gran efectivitat en els llançaments de tres i bona defensa d'ajustos. Era el pivot sueca Vicent Santamatilde qui obria el marcador amb 2 triples, i que obligava la defensa local a canviar la seua zona. Minut 4: 4-9, m.8: 15-19. Els dos últims minuts foren un recital de joc dels suecans,i sobretot d'un excel·lent Joan Palacios, l'altre pivot, amb un parcial de 2-11 (tres triples), que deixava el marcador en un clar avantatge per a l'equip riberenc: 17-30.
Al segon quart, l'equip suecà eixí amb la mateixa intensitat en què havia acabat el primer parcial, i amb uns inspirats Jose i Joan, la bona direcció dels bases Carles i Mariano, augmentaven la diferència al minut 4, i amb un parcial de 2-8, fins els 19 punts: 19-38. La banqueta suecana funcionava, i els relleus de Guille i Guillem feia que que s'aconseguira el màxim avantatge al minut 7: 21-46, amb cistella d'un altre destacat, Mihai. En els últims minuts, els de Dénia reaccionaren i s'arribà al descans amb el marcador de 31-51.
El tercer quart fou una altra història, el bàsquet és un esport increïble perquè és imprevisible i emocionant fins l'últim segon. L'equip alacantí canvia la seua defensa i podem dir que canvia el ritme de l'encontre amb contínues faltes i més agressivitat. Si a més els jugadors suecans no encertaven en els seus llançaments, amb un pèssim percentatge, fou el motiu pel qual  al minut 6 el resultat fora de 42-55, i al minut 9 (amb un gran encert en els llançaments de tres) 51-54. Dos cistelles de Mariano i Jose permetien arribar a la fi del quart amb el resultat favorable de 52-58.
L'últim quart fou emocionant i amb moments de molta tensió, ja que el Dénia continuà amb la seua defensa agressiva, 29 faltes assenyalades, i els suecans eren incapaços de reaccionar i anotar. Al minut 4, l'equip local capgirava el marcador i es posava per davant per primera vegada en el partit: 60-59. Un triple increïble de Jose tornava el control de l'encontre i la moral als suecans que es referen i demostraren una gran fortalesa mental per tal d'aconseguir, amb una gran defensa i encert anotador, un  parcial de 3-17 i una gran victòria que li permet ser líder en la 3a jornada de lliga.
Jugaren: Carles (9), Jose (17), Josep, Mihai (9), Joan (15), Vicent (11), Mariano (6), Guille (6), Miquel (2), Vaidas i Guillem.