Comunicat
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. SUECA- FUSTES BONET  82  - C.B. ALTEA 62

El C.B. Sueca Fustes Bonet aconseguí la quarta victòria consecutiva, davant el C.B. Altea, i continua com a líder imbatut una jornada més, sense públic al pavelló de les Oliveretes per les noves normes sanitàries contra la pandèmia de la Covid.

El partit fou dominat pels suecans des del primer minut, però l’equip de l’Altea, sobretot en la primera part, intentava igualar-ho a base de triples amb molt d’encert i així podien superar la defensa suecana. Al l minut 5 el resultat era d'11-5, amb una gran actuació de Mihai que trencava la zona local amb facilitat. A falta de 2 minuts l'avantatge era de 18-8, però com apuntàvem abans, 3 triples dels alacantins en 2 minuts deixaven el marcador en un igualat 18-17.

El segon quart, amb l'aportació de tota la banqueta (els 11 jugadors anotaren al llarg de l'encontre) i mantenint l'encert anotador, els suecans es tornaven a distanciar al m.4: 28-20. Amb 2 triples de Jose i el bon joc de Guillem i Miquel, deixaven la diferència en 11 punts al minut 7: 36-25. Els triples de l'Altea (4) i els rebots ofensius feren que s'arribara al descans amb el resultat  de 42-36

Al tercer quart, els de Raūl Matoses canviaren la defensa, amb ajustos, i amb rotacions contínues per tal de no baixar la pressió sobre els jugadors més destacats de l’equip alacantí, els lituans Urbonas i Kaftaniukas. I amb jugades preparades per a provocar el 1x1 amb Guille (amb 7 punts en 4 minuts), s'aconseguia un parcial de 9-5 al minut 4. La pressió augmentà i  l'encert dels visitants baixà, amb un parcial de 9-3, fins arribar a un clar 60-44 a la fi del quart.

Al darrer quart, l’equip suecà mantingué el ritme del joc i amplià les diferències al marcador fins els 20 punts, amb una tímida reacció dels visitants a base de triples (3), contestats també amb llançaments de tres de Joan, Jose i Josep. Minut 3: 62-49, m7: 71-57. Resultat final: 82-62.

Jugaren: Carles (8), Jose (12), Mihai (15), Josep (3), Vicent (4), Joan (12), Guille (10), Mariano (4), Vaidas (2), Miquel (6) i Guillem (6)