Infantil A
Horaris

1a NACIONAL

C.B. SUECA-FUSTES BONET  70  - C.B. INNOVA MUTXAMEL  74

Primera derrota del C.B. Sueca-Fustes Bonet, davant el C.B. Innova Mutxamel, que trenca la imbatibilitat dels suecans després de 8 jornades disputades, però que es manté en la primera posició de la lliga, amb 2 equips que també tenen una derrota i que seran els pròxims rivals de l'equip sueca, la Vila i el Xàtiva.

El partit fou molt igualat i disputat, i s'hagué de decidir en els últims minuts de l'encontre, on l'equip visitant sabé aguantar la pressió dels de de Raül Matoses i mantenir el mínim avantatge aconseguit. Un dolent 3r quart, on s'arribà a perdre per 12 punts, fou un dels factors, a més de les errades en moments puntuals, que no permeteren aconseguir una nova victòria.

El primer quart començà amb un parcial de 7-7 al minut 5, amb cistelles de Vicent, Carles i Mihai.

Poc a poc els suecans , gràcies als triples de Jose i Vicent, aconseguien distanciar-se al marcador: m.8: 16-10. Els visitants reaccionaren imposant.se en el rebot defensiu i ofensiu per tal d'empatar el partit a la fi del quart: 17-17.

El segon quart començà amb domini suecà, amb rotacions a la banqueta, gràcies a l'encert anotador de Joan, Jose i Guille. Minut 6: 29-22. Però igual que passà al primer quart, els suecans baixaren la seua intensitat defensiva i concentració en atac, i altra vegada es deixaren remuntar l'encontre amb un parcial negatiu de 3-10. Al descans: 32-32.

A l'inici del tercer quart l'equip suecà no sabé atacar la defensa zonal dels alacantins, que es feien forts sota els taulers i que impedien finalitzar els contraatacs suecans, amb un bon balanç defensiu. Així al minut 5 el resultat era de 34-40. Al minut 8: 41-46, amb un encertat Guille que trencava la sequera  anotadora dels suecans. Les faltes personals, decisions arbitrals discutibles i la pèrdua del control del partit, foren aprofitades pels de Mutxamel, amb 2 triples consecutius,  per aconseguir un màxim avantatge a la fi del quart: 43-55.

Al darrer quart, el C,B.Sueca-Fustes Bonet demostrà el nivell que ens té acostumats, amb una gran defensa pressionant i encert en els llançaments. Al minut 3, amb un parcial de 6-0 es reduïa l'avantatge: 49-55, però l'equip visitant sempre contestava amb un triple les errades suecanes: m6: 53-60. Dos triples de Jose i Vicent deixaven el marcador, al minut 7, amb un 59-63, i a l'inici del minut 9, amb cistelles de Carles i Vicent s'aconseguia l'empat a 66. Els locals contestaren amb un triple i aprofitaren les precipitacions del suecans per guanyar l'encontre. El parcial de 27-19 en este quart no fou suficient i s'arriba a la fi amb el resultat de 70-74.

Jugaren: Carles 9, Jose 14, Mihai 8, Josep, Vicent 16, Joan 9, Guille, 11, Mariano, Guillem 2 i Miquel.