Aleví
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. LA VILA    59   -  C.B SUECA-FUSTES BONET 94

El C.B.Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria a terres alacantines, i continua com a líder del grup B de la 1a Divisió Nacional. L'equip suecà tornà a demostrar que la seua aposta decidida per  fer una bona temporada no és cap utopia, i amb un joc espectacular tant en defensa com en atac, no donà cap opció a un dels rivals directes per jugar la lligueta d'ascens.

El primer quart s'inicia amb domini suecà, amb cistelles de Carles, Vicent i Jose, i així al minut 3 el resultat era de 4-9. Els triples de l'equip local deixaven el marcador igualat al minut 6: 10-11. Una major encert i les rotacions en la banqueta sueca, a més d'una forta pressió defensiva, permetien recuperar el control del partit i aconseguir un parcial de 2-9 als darrers minuts del quart: 12-20.

Al segon quart els de la Vila intentaren reaccionar, però a cada cistella local era ràpidament contestada pels de Raül Matoses, i poc a poc augmentaven el ritme del partit, amb triples de Jose i Carles. Minut 3: 17-24. Minut 23-34. La gran direcció dels bases suecans, Carles (màxim anotador del partit amb 23 punts) i Mariano, amb 2 nous triples permetia que els suecans arribaren al descans amb un clar avantatge de 17 punts: 28-45

El tercer quart fou molt intens, amb els dos equips més encertats en atac però amb el control de joc per part dels suecans que en cap moment baixaren la intensitat: m.3: 35-56, m7: 44-62. Cal destacar l'aportació del jove Guillem que progressa cada partit i aporta tant en defensa com en atac. Els triples locals eren contestat pels dos jugadors més encertats, Carles i Vicent. Final del quart: 51-72,

L'últim quart fou una clara demostració del gran nivell del suecans, amb l'entrada de Miquel i el jove Gus. Al minut 3 el resultat era de 56-81 (5-9 de parcial) i els últims 7 minuts ja forren un monòleg dels suecans que aconseguien el màxim avantatge a la fi de l'encontre amb un parcial de 3-13. Resultat final : 59-94

Jugaren: Carles (23), Jose (12), Josep (2), Joan (12), Vicent (20), Mihai (4), Mariano (6), Miquel (6), Guillem (4) i Gus (5).