Notícies del Club 19 de Desembre 2020. Resultats

Sènior
Cadet A
Alevins
Júniors
Resultats

1a DIVISIÓ NACIONAL

N.B.XÀTIVA - C.B. SUECA-FUSTES BONET

El partit entre dos dels equips que aspiren a jugar la lligueta d'ascens a l'EBA s'hagué. d'ajornar per la incidència del coronavirus a la ciutat de Xàtiva.

L'equip suecà tornarà a la competició el proper dia 9 de gener, a les 19'30, davant el tercer classificat del grup B de la 1a Nacional, el C.B. Jorge Juan de Novelda. Serà l'últim partit, a més del partit ajornat, de la primera volta i es pot dir que el balanç és més que positiu, amb 8 victòries i només una derrota. Els de Raül Matoses es mantenen com a líders de la categoria i tindran un inici de mes amb partits molt complicats, ja que al primer partit de la segona volta rebrà a la pista de les Oliveretes el segon classificat, el C.B.Il·licità, un equip que ha anat de menys a més i també opta a estar entre els 4 primers d'esta lliga tan competida. És per això que els jugadors suecans tenen un exigent pla d'entrenament, al llarg del període festiu, per tal de tornar a les pistes amb la mateixa il·lusió i preparació amb què acaben l'any.

 

LA FAMÍLIA DEL CLUB BÀSQUETSUECA VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE NADAL I UN FELIÇ ANY 2021.

A les xarxes del club trobareu més informació i les recomanacions, igual que férem al confinament, per tal d'aconseguir entre totes i tots parar esta pandèmia.