C.B. SUECA 79 - C.B. BENIDORM 53

El C.B. Sueca acaba la primera volta de la lliga amb una important i clara victòria davant el Benidorm, que el situa, amb 7 victòries i 6 derrotes, en la quarta posició empatat amb altres equips. El partit fou un dels millors en conjunt de l'equip suecà en tota la temporada, amb varietat de joc, domini del rebot, encert en els llançaments triples (7), contraatacs, etc, a més cinc jugadors anotaren més de 10 punts. El primer quart fou igualat en els primers minuts 10-8 (m.4), però poc a poc el ritme anotador dels suecans acabà imposant-se pel joc més irregular dels visitants: 23-17. Al segon quart, el C.B. Sueca canvià pràcticament tota la banqueta, basant el joc, ara en la zona, amb un Bolufer que marcà les diferències m.5: 31-19; l'equip de Benidorm no podia parar el joc suecà i solament els seus dos jugadors clau, el base Gómez i el pívot Garni intentaven equilibrar el partit: 41-29 al descans. En el tercer quart agafà el relleu anotador el veterà Nardo, imparable, que sentencià pràcticament el partit al minut 5: 51-31, i amb un parcial de 22-7, amb un triple final del pivot suecà Carlos Serrano es tancava un quart perfecte (63-36. Als últims 10 minuts l'equip de Benidorm intenta retallar les diferències, aprofitant els únics minuts de relaxació suecana m.6: 67-51, però dos triples consecutius de Raül I Carles Franco tornaven a distanciar clarament els suecans que eixiren ovacionats del camp.
Jugaren: Andreu Romera, Carles Franco (11), Ximo Galán (7), Gedas Paulikas (5), Carlos Serrano (12), Alberto Bolufer (13), Raül Matoses (11), Bruno Stropus (7), Nardo Espí (10), Javi Ortells (2), Josep Santamatilde i Luís Gómez.