Sèniors
Sèniors
Sèniors

C.B.SUECA-FUSTES BONET  82  - C.B. DÉNIA 54

El C.B.Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria davant el C.B. Dénia, equip que la setmana passada derrotà amb facilitat el tercer equip de la lliga, la Vila. Però l'equip suecà mostrà la seua millor versió des del primer minut, amb una defensa pressionant i molt d'encert en les llançaments, amb bons percentatges sobretot en els triples i els tirs lliures.

Al primer quart, els de Raül Matoses s'avançaven al minut 3: 8-3, amb triples de Jose i Josep, i amb domini del rebot tant en atac com en defensa. Minut 6: 14-7. Els visitants reaccionaren al minut 8 (14-10), però uns últims minuts on els jugadors sucenans pujaren la intensitat i amb l'encert de Joan i Mihai, deixaven el marcador en 20-12.

L'inici del segon quart fou decisiu, amb 6 minuts extraordinaris, sense errades i deixant l'equip del Dénia sense opcions d'anotar: 12-0. L'entrenador visitant canvià tot l'equip per canviar el ritme del partit, però no podien parar l'allau de joc i uns inspirats Jose (màxim anotador de l'encontre amb 33 punts) i Joan (amb 20 punts). Minut 9: 40-20. En l'últim minut, l'equip alacantí reduí les diferències i s'arribà al descans amb el resultat de 40-25.

Al tercer quart, l'equip suecà no permetè la reacció de l'equip del Dénia, i l'aportació dels  jugadors Carles, Jose i Mihai mantenien la intensitat i el ritme de joc.Minut 5: 50-31. minut 7: 56-35. El treball sota els taulers de Vicent i Miquel, i el relleu en la direcció de Mariano, permetien tancar el partit a falta de 10 minuts: 64-39.

L'últim quart s'inicià amb dos triples de Jose i Joan. Minut 3: 70-44. Els de Dénia intentaren retallar la diferència al marcador amb un joc més dur i provocant molts personals. Minut 5: 72-51. Però els canvis i les rotacions en l'equip del C.B.Sueca-Fustes Bonet, amb el bon joc dels joves Guillem i Adrià, i les triples de Joan i Carles permeteren aconseguir el màxim avantatge al minut 8: 80-51. I s'arribà a la fi del partit amb el resultat de 82-54.

Jugaren: Carles (7) Jose (33), Josep (3), Mihai (10), Vicent, Joan (20), Mariano (1), Miquel (2), Guillem (2) i Adrià (4).