Sènior A
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. SUECA-FUSTES BONET  78  - C.B LA VILA  33

El C.B. Sueca-Fustes Bonet aconseguí, a falta de tres partits perquè finalitze la lliga regular,  un dels objectius que s'havia marcat a l'inici de la temporada, que era jugar la fase d'ascens a la lliga EBA. L'equip suecà disputà en una setmana 2 partits, amb 2 victòries. davant el  3r classificat, el N.B.Xàtiva (partit que s'havia ajornat en la primera volta) i el darrer amb l'esmentat de la Vila. Ara ocupa la segona posició (a un punt del C.B. Il·icità) i aquest cap de setmana es decidiran les 3 primeres posicions, amb un doble enfrontament: dissabte davant l'equip de la Costera, i diumenge, també a casa, davant els d'Elx. L'últim partit que els quedarà als suecans serà davant el Jorge Juan d'Alacant, la propera setmana.

El partit fou dominat pels de Raül Matoses des del primer minut, amb un gran encert en els llançaments i un ritme de joc molt elevat, al qual ens tenien acostumats en la primera volta de la lliga; així al minut 3 el resultat era de 8-2. Els visitants reaccionaren i es posaren a 2 punts al minut 5 (10-9), però l'equip suecà ajustà la seua defensa i augmentà el seu nivell defensiu per arribar a la fi del primer quart amb el resultat de 20-13.

Al segon quart es mantingué la diferència al marcador i poc a poc s'augmentava, amb un destacat Joan, molt encertat en atac i en defensa (tres taps espectaculars). M.4 28-15. I s'arribava al descans, amb un triple de Quique Cortés, que debutava en primera nacional, en l'últim segon,  amb un clar 35-20.

El tercer quart fou el millor dels suecans, amb una gran intensitat que no pogué contrarestar l'equip de la Vila.  m.3 44-24 m.8 ; 58-24 parcial de 14-0. Final del quart: 62-27. El parcial ho diu tot: 27-7

L'últim quart, amb l'encontre decidit, hi hagué més rotacions en la banqueta suecana i més minuts de joc per als joves del planter,  M.6: 70-29. Resultat final: 78-33

Jugaren: Mariano (2), Jose (22), Mihai (9), Guille (9), Vicent (8), Joan (14), Josep (4), Vaidas,  Miquel (1), Gus (3), Quique (5) i Natxo (2).