Infantil A
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. SUECA-FUSTES BONET  71  - C.B. IL·LICITÀ CAIXA RURAL  69

Diumenge passat, amb gran afluència de públic al pavelló de les Oliveretes (amb les noves mesures d'aforament) es disputà un dels millors partits de la temporada, entre els dos equips més regulars de la lliga, que lluitaven pel lideratge i que es decidí en els últims segons de l'encontre.

Els dos equips eixiren a la pista molt concentrats i amb defenses agressives, tot i intentat imposar el ritme de joc. El marcador es mantenia igualat fins el minut 7: 12-12. L'encert de Jose, Joan i Guille en atac, permetia els de Raül Matoses avançar-se al marcador amb un parcial de 10-2 a la fi del primer quart: 22-14.

Al segon quart, l'equip suecà augmentà la seua intensitat i encert, amb dos jugadors imparables, Mihai i Guille. Un parcial de 12-5, al minut 6, deixava el marcador en un clar 34-19. La reacció visitant es produí tot i aprofitant les rotacions de la banqueta suecana, i així s'arribava al descans amb avantatge suecà de 9 punts: 41-32.

El tercer quart començà amb els dos equips amb el mateix nivell d'intensitat i igualtat, amb l'encert de Vicent i Joan, i amb el resultat de 48-39 al minut 4. L'equip d'Elx començà a defensar amb més agressivitat i els suecans reberen 2 tècniques per les protestes. Es perdé la concentració i l'Il·licità reduí l'avantatge: m.6: 50-46. I a la fi del quart: 57-54.

L'últim quart fou molt emocionant, i començà amb errades suecanes tant en atac com en defensa, que foren aprofitades pels jugadors alacantins que es posaven per davant al marcador al m.6: 59-61. Al minut 8 s'arribava amb un igualat 63-63. Un triple de Vicent era contestat pels d'Elx: m.9: 66-66. Els dos últims minuts foren d'infart i s'arribava a falta de 2 segons amb el resultat de 70-69, i llançaments de tir lliure per a Jose, que anotà el primer i deixà el marcador definitiu de 71-69.

Jugaren: Mariano, Jose (18) Guille (16), Vicent (7), Mihai (7), Joan (17), Josep, Miquel (6), Gus, Quique i Natxo.

C.B. SUECA-FUSTES BONET 73  - N.B.XÀTIVA  62

Una dia abans, dissabte, es disputà el partit entre l'equip suecà i el N.B. Xàtiva, 4t classificat, que lluita per ocupar una de les places de la fase d'ascens. Els suecans imposaren un ritme de joc molt elevat des del principi, que els de la Costera solament pogueren aguantar fins el descans: 37-34. El tercer quart fou dominat clarament pels suecans que sentenciaven l'encontre amb un parcial de 25-11 (62-45). A l'últim quart l'entrenador suecà donà descans als jugadors que disputen més minuts, tot i pensant en l'encontre que s'havia de disputar al dia següent.

Jugaren: Josep (3), Jose (14), Guille (6), Mariano (3), Vicent (11), Mihai (14), Joan (8), Miquel (12) i Natxo.

NOTÍCIES DEL CLUB BÀSQUET SUECA

Les nostres jugadores en categoria aleví, Marina Lletí i Júlia Burguera han tornat a ser convocades per als entrenaments de la selecció autonòmica valenciana. La jornada tingué lloc el passat diumenge al pavelló de l'Alcora.