C.B.ELDA 64 - C.B. SUECA 55

Inesperada derrota del Club Bàsquet Sueca a Elda, davant un equip que es jugava molt i que tracta d'allunyar-se de la zona de descens. El primer quart fou dominat des del principi pels locals, que eixiren més concentrats i els suecans molt desencertats en atac i poc consistents en defensa: minut 4: 11-1. La reacció vingué dels jugadors veterans del C.B.Sueca que li donaren la volta al marcador, amb un parcial de 4-14, i acabar amb un 15-15. Al segon quart els suecans dominaren el joc interior, provocant molts personals, però els jugadors locals mantenien la igualtat amb llançaments triples (7) i s'arribà al descans amb un 29-31. L'inici del tercer quart fou molt semblant al primer, amb un equip suecà molt erràtic en defensa i en atac, la qual cosa fou aprofitada pels alacantins per a tornar a marcar diferències: (41-35, al m.6); els últims minuts d'aquest quart foren intercanvis de triples per arribar a un 47-43. En l'últim quart quan semblava que els suecans podien aconseguir la victòria, m.3: 49-50, dos triples consecutius de l'equip local, li tornaven l'avantatge amb un 57-54 a falta de dos minuts, diferència que anà augmentant pels tirs lliures conseqüència de les personals provocades davant l'intent de retallar diferències pels suecans, amb un parcial de 7-1.
Jugaren: Andreu, Ximo, Bruno (9), Raül (10), Carlos (2), Alberto (8), Nardo (7), Carles (6), Gedas (2), Javi (5) i Josep (5).