Sènior
Selecció

FASE ASCENS EBA

C.B SUECA-FUSTES BONET 52  - C.B ALGINET  73

El C.B.Sueca-Fustes Bonet no pogué superar l'eliminatòria de semfinals de la lliga d'ascens a EBA. La final la jugaran el C.B. Alginet, que guanyà a l'equip suecà, i el C.B. Il·lcità.
L'eliminatòria es decidí en el primer partit, a la pista de l'Alginet, on els locals imposaren el seu nivell de defensa pressionant, gran encert en els seus llançaments, i  es beneficiaren de les "circumstàncies" per tal d'aconseguir una gran diferència per al partit de tornada. L'encontre fou igualat en el primer quart, sempre amb avantatge mínim local, fins que el canvi en el criteri arbitral amb la senyalització de 5 tècniques als jugadors suecans per protestar, l'expulsió de Vicent Santamatilde i la lesió greu de Jose, portaren a la diferència final de 100-47.
El partit de tornada disputat a la pista de les Oliveretes, amb la presència de nombrós públic, autoritats locals i del president de la FBCV, començà amb domini suecà (9-2), però la falta d'encert en els últims minuts del primer quart fou aprofitat per l'Alginet per igualar l'encontre. Al segon quart els dos equips oferiren un bon espectacle, amb grans defenses i encert en atac. Al descans el marcador reflectia l'empat a 26.
L'inici del tercer quart fou dominat pels suecans, que es posaren per davant al minut 2, 31-26. Els visitants reaccionaren amb 2 triples i una forta defensa pressionant: m.6: 33-37. Fi del 3r quart: 41-47. A l'últim quart es notà la falta de banqueta suecana per les lesions, i l'esforç realitzat amb molts jugadors que arrosegaven molèsties per la quantitat de partits en poc de temps. L'Alginet ho aprofità per distanciar-se al marcador i arribar al definitiu 52-73.

Jugaren: Josep (3), Mihai (17), Miquel (2), Joan (17), Vicent (5), Mariano (6), Guille (2), Guillem, Cris i Quique

NOTÍCIES

MARINA LLETÍ DEL CB SUECA EN LA LLISTA DEFINITIVA PER A DISPUTAR EL CAMPIONAT D´ESPANYA

La jugadora del CB Sueca, Marina Lletí ha sigut finalment seleccionada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana per a formar part de la selecció aleví femenina. Marina junt a altres onze xiquetes de 12 anys disputaran el Campionat d´Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputa a San Fernando (Cadis) entre el 25 i 29 de juny.