Cadets
Júniors

CB. Sueca Fustes Bonet 62 - Nou Bàsquet Paterna 75

El Pavelló des les Oliveretes va viure diumenge passat el debut del C.B.Sueca Fustes Bonet en la lliga EBA. Davant un públic nombrós, tot i respectant les normes sobre aforament i mesures anticovid, l’equip suecà disputa un encontre molt apassionant davant un gran equip, com és Nou Bàsquet Paterna.

Els primers minuts de l’equip entrenat per Raül Matoses foren espectaculars, amb un increïble encert en els llançaments triples de Fèlix, i una bona defensa, que deixava un clar 10-0, amb el lògic entusiasme de l’afició sueca. L’equip visitant reaccionà després d’un temps mort, ajustà la defensa i millorà els percentatges d’encert en els seus llançaments. 21-14 primer quart

En el segon quart es notà la major experiència del Paterna, amb superioritat sota els taulers, tot i aprofitant les errades i precipitacions en atac dels suecans, que tenien dificultat per anotar. Amb un parcial de 9 - 23 s’arribà al descans, 30-37.

Al tercer quart es mantenia el domini visitant, que poc a poc anava augmentant la diferència al marcador, amb un parcial de 12-20: 42-57.

En l’últim quart l’equip suecà, amb un joc més equilibrat en defensa i en atac, intentà retallar les diferències al marcador, amb l’encert de Jose, màxim anotador de l’encontre, amb 18 punts, però xicotets detalls, rebots perduts i pèrdues de balons feren que els de Paterna sentenciaren el partit amb l’avantatge final de 13 punts.

Jugaren: Mariano, Jose (18), Fèlix (15), Mihai (6), Vicent (4), Hassan (6), Joan (10), Guille (3), Gus, Josep, Miquel I Guillem.

Consulta les Estadístiques FEB: Liga Regular E-B - Jornada 03/10/2021

Vídeo del partit. Canal Youtube del Club Bàsquet Sueca

Partits amistosos

Derrota del cadet IR2 CBS Clínica Laliga davant el NB Alzira.

Derrota del júnior CBS Pintulac a Silla.

Derrota de l’infantil IR2 CBS Talleres Autoavenida per la mínima (36-35) davant el UPB Gandia

Victòria  de l”aleví IR2 CBS Talleres Autoavenida davant el CSA Bàsquet Carcaixent.