Horaris
Horaris

LLIGA EBA

C.B. Alpi Aldaia  78 -   C.B.Sueca Fustes Bonet 55

En la segona jornada en el grup E:B de la lliga EBA , el C.B, Sueca Fustes Bonet que notà les baixes dels seus bases que segueixen en procés de recuperació de les seues lesions, i patí una nova derrota davant d'un dels líders del grup.

L'equip de l'Aldaia imposà en els primers minuts de joc el seu ritme, amb més intensitat i sobretot molt d'encert en el seus llançaments. L'equip suecà es veié superat tant en atac com en defensa, i a pesar de la igualtat en el total de rebots, el percentatge era clarament inferior. El parcial del primer quart fou de 21-10.
 Al segon quart s'esperava una reacció dels de Raül Matoses, intentant igualar la intensitat i duresa en el joc, però l'equip local continuava amb el seu encert en els llançaments triples (11) que feien molt difícil la possibilitat de retallar l'avantatge al marcador. El parcial de 24-17 deixava un marcador al descans de 44-28.
 Al tercer quart els dos equips baixaren molt l'encert i la intensitat en el joc, amb  moltes errades. L'equip local aconseguia el màxim avantatge amb un parcial de 16-9
 L'últim quart de suecans fou el millor, ja amb l'encontre quasi decidit, i amb les rotacions en la banqueta s'aconseguia un parcial de 18-18 i el resultat final de 78-55.

Jugaren: Mariano (3), Jose (6), Fèlix (6), Joan (14), Vicent (7), Hassan (10), Mihai (5), Guille (4), Josep, Gus, Miquel i Guillem.

El proper diumenge el C.B.Sueca Fustes Bonet rebrà un dels equips líders de la categoria, el C.B.Gandia i serà una bona oportunitat de continuar gaudint d'un bàsquet molt atractiu per al públic suecà, que omplirà les grades del pavelló de les Oliveretes.