Sènior Preferent
Sènior Zonal
Horaris

C.B. ALGINET SAFIR FRUITS  88 - C.B SUECA  FUSTES BONET 67

Els dos equips riberencs buscaven la primera victòria en la lliga EBA, i foren els d'Alginet els que finalment aconseguiren véncer gràcies al millor encert i control del partit. El suecans es referen d'un mal inici de partit i es posaren a 6 punts a falta de 4 minuts. Dues antiesportives, una tècnica a l'entrenador suecà i les pèrdues de balons, deixaren el marcador en la màxima diferència de l'encontre.
El primer quart fou de clar domini local, a partit del minut 5, amb un resultat de 13-7, en què els d'Alginet, molt encertats en els llançaments triples, aconseguien un parcial de 6-0, en 2 minuts, sense reacció suecanA, fins arribar al resultat de 29-10 a la fi del quart.
A l'inici del segon quart la diferència es mantenia a favor de l'Alginet: m.3 : 34-14. Els suecans reaccionaren amb una millor defensa i encert, i es posaren al minut 7 a sols 11 punts: 35-24. Els triples locals tornaren a marcar diferències, deixant el marcador  al descans amb un avantatge de 18 punts: 44-26.
El tercer quart fou del millors del suecans, que anaren de menys a més. A falta de 3 minuts la diferència era de 8 punts: 57-49. 57-52, amb triple de Guille, a falta de 2 minuts. I a la fi del quart, amb un parcial de 17-28, el resultat era de 61-54.
I s'arribà a l'últim quart amb un partit obert, amb els suecans intentant retallar diferències: 61-56, al primer minut, 63-58 al minut 3. 66-60, al minut 5. L'intercanvi de triples deixava el marcador en 69-63. I els darrers 4 minuts foren una altra història. Les 2 faltes antiesportives, la tècnica a la banqueta suecana, i les pèrdues de baló, deixaren, amb un parcial de 19-4 (gràcies als llançaments de tirs lliures i triples), el marcador final de 88-67.

Jugaren: Mariano, Jose (8), Mihai (15), Fèlix, Vicent (9), Carlos (15), Joan (9), Guille (5), Hassan (4), Gus i Josep.