Alevins
Seniors
Horaris

C.B.GANDIA 96  -  C.B SUECA-FUSTES BONET 66

El C.B.Sueca-Fustes Bonet no pogué aguantar el ritme ofensiu dels Gandia en la segona part, després de jugar una gran primera part en què els de Raül Matoses realitzaren un bon joc en atac i es mantenien en l'encontre: 45-40.

El primer quart s'inicià amb domini local, tant en defensa com en atac (m.2:7-2), però les suecans reaccionaren amb una gran defensa i amb un bon percentage en els llançaments. I així al minut 6, amb cistelles de Fèlix, Vicent i Jose, es posaven per davant al marcador: 13-14. L'intercanvi de cistelles es mantingué fins el minut 9 (22-21). Dos tirs lliures en els últims segons del quart, deixaven el marcador en 24-21.

El segon quart  també fou molt disputat, i es repetí la mateixa dinàmica que en l'anterior. Una eixida fulgurant dels de Gandia (molt encertats en els llançaments de 3) els permeté distanciar-se al marcador, m.2- 30-23, i després vingué la reacció del C.B. Sueca Fustes Bonet, amb triples de Joan i cistelles de Carlos (màxim anotador de l'encontre amb 23 punts)  M..4: 32-30, m.6: 34-34. I al minut 8, l'equip suecà es tornava a posar per davant al marcador: 38-39. En els dos últims minuts les errades i pèrdues de baló dels suecans foren aprofitades pels locals, amb un parcial de 7-1, que arribaven al descans amb el resultat de 45-40.

En el tercer quart els de la Safor eixiren amb una velocitat més, molt encertats en els seus llançaments (percentatges superiors al 50 per cent en els tirs de 3) i amb una zona-pres que forçava errades en el joc dels suecans. Així, en twan sols 3 minuts els de Gandia aconseguien un parcial d'11-1 que posava ja les coses molt difícils per als suecans (56-41). Sense reacció suecana per la forta defensa local i la precipitació en atac, feia que la diferència al marcador augmentara i s'arribara a la fi del quart amb un marcador de 77-51.

En l'últim quart els dos equips realitzaren moltes rotacions en la banqueta i els de Gandia controlaren el ritme de joc per acabar guanyant el partit per 96-66.

Jugaren: Carlos (23), Fèlix (4), Jose (16), Vicent (10), Hassan (5), Joan (4), Mihai (4), Mariano, Guille, Dibi i Josep.