C.B. SUECA 50 - MOLINA BÀSKET 58

El C.B. Sueca no pogué derrotar al Molina Bàsket, colíder de la categoria, en un partit estrany i molt tàctic. Els jugadors murcians eixiren molt concentrats, amb un joc molt ràpid i efectiu, mentre que els suecans perdien molt balons en atac. m4: 0-11. Després d'un temps mort, els suecans reaccionaren, basant el joc en els pivots, final del 1r quart: 11-19. Al segon quart, començaren a entrar els triples locals i es retallaren les diferències, també gràcies a una millor defensa i les rotacions dels dos equips: 26-31, al descans. El tercer quart fou un dels millors dels suecans en tota la temporada, amb defenses alternatives, ajudes al company, a més de l'encert en atac; així, d'un 31-35, al minut 5, es passà a un 40-37, m.19, per acabar el quart amb un 42-39. S'havia fet el més difícil, com en al partit de l'anada, posar-se per davant, després d'un mal inici. Al començament de l'últim quart, es mantenia la mateixa dinàmica de joc, m.5: 46-40, però fou a partir del minut 6, amb un canvi de defensa dels murcians, passant a 1-3-1, quan les coses canviaren, amb un equip suecà erràtic davant la zona visitant i incapaç de parar un dels millors jugadors de la categoria, el capità Costa, que anotà, des de totes les posicions, 13 punts en els darrers minuts; així en el minut 9, els murcians tornaven a posar-se per davant: 48-50, avantatge que augmentà fins arribar al 50-58 final.
Jugaren: Josep, Carles (5), Bruno (10), Nardo, Carlos (5), Bolufer (8), Raül (12), Andreu (2), Luís (2), Ximo (6) i Gedas.