Sènior Femení
Infantil
Resultats
Horaris

El C.B. Sueca Fustes Bonet reaccionà massa tard després d'un dolent primer quart per tal de guanyar en el derbi riberenc davant el C.B. Alginet.

Al primer quart, l'equip visitant s'aprofità de les errades contínues dels jugadors suecans, que eren incapaços d'anotar, tant en el joc estàtic com en les contraatacs. El parcial de 0-12 al minut 5 ho diu tot. Poc a poc, el conjunt suecà millorà el seus percentatges i arribà a la fi del parcial amb 8-22.

El segon quart fou més igualat, amb una bona defensa dels de Raül Matoses, i l'encert en el tir exterior que permetia apropar-se al marcador al minut 7: 20-27 (amb un parcial de 12-5). Però en els tres últims minuts, l'Alginet amb uns encertats Cubero (18 punts) i Lerín (17) feien que la diferència al descans fora de 24-39.

Al tercer quart, els d'Alginet controlaven el joc interior i els rebots (34-44 al llarg de l'encontre), amb les baixes suecanes dels pivots Hasan i Gus, i la 4a falta personal de Joan (màxim anotador suecà amb 15 punts). La part positiva fou la tornada a les pistes del base de Benifaió (es lesionà en la pretemporada), Alvaro, que jugà els primers minuts a la lliga. Minut 5: 32-50. I a la fi del quart: 42-58.

En l´ultim quart, amb una defensa més pressionat i la millora en els percentatges dels llançaments dels suecans, feien que l'Alginet no anotara amb facilitat i la diferència al marcador anara reduint-se: m.2 : 47-58,  m.5: 52-58. Animats pel públic suecà, s'havia aconseguit un parcial de 10-0 que permetia somiar amb la remuntada. Però, una falta en atac xiulada als suecans, una tècnica a la banqueta i una falta intencionada al jugador suecà Jose (5 personals), parava la reacció suecana, la qual cosa fou aprofitada per l'equip visitant per augmentar la diferència gràcies als llançaments de tir lliure i el control del ritme de joc. El resultat final, 56-68.

Jugaren; Carlos (8), Alvaro (4), Jose (10), Joan (15), Vicent (10), Mihai (6), Mariano, Dibi (5), Fèlix, Guille (2), Miquel i Josep