Aleví
Cadet
Sènior

C.B SUECA FUSTES BONET  74   -  C.B IFAC CALP  70

El C,B. Sueca Fustes Bonet es reencontrà amb la victòria davant un dels equips rivals en la lluita per la permanència en la lliga EBA, el C,B, Calp. L'encontre fou molt disputt  i igualat al llarg dels quaranta minuts de joc.

El primer quart comencà amb domini suecà, molt concentrat i encertat, tant en defensa com en atac. Així al minut 2 el resultat era de 6-2 i al minut 4: 11-6. L'equip entrenat peer Raül Matoses estava mostrant una bona imatge davant el públic suecà, i que poc a poc anava augmentat la diferència al marcador (m.8:19-11). Les rotacions en la banqueta, la relaxació local, una major agressivitat en defensa, i encert en els triples dels de Calp, feren que el rumb del partit canviara, i amb un parcial de 0-10 s'arribara a la fi del quart amb un igualat 19-21.

El segon quart fou un dels millors de l'equip suecà en atac, amb un bon equilibri en el joc interior, on Vicent dominava els taulers (11 rebots i 19 punts), i els llançaments exteriors, amb Carlos i Mihai molt encertats. Així al minut al minut 3 el resultat era de 29-22, amb un parcial de 10-1 per al C.B.Sueca Fustes Bonet. L'avantatge es mantenia en els següents minuts (m.7: 39-34), però els de Calp es posaren a 1 punt en el minut 9 (41-40). Un triple de Vicent en l'últim minut deixava el marcador al descans en 44-40.

Al tercer quart els suecans eixiren sense molta concentració i poc encert, la qual cosa fou aprofitada per l'equip visitant per igualar l'encontre al minut 4: 44-44, i posar-se per davant al marcador al minut 7: 50-53. En els últims minuts, els suecans reaccionaren i deixaren tot per al darrer quart, amb un igualat 55-55, amb l'encert de Joan i Dibi.

L'últim quart fou molt emocionant fins els últims minuts, però sempre controlat pel ritme que marcava l'equip suecà a partir del minut 2 (58-58). Els suecans milloraren molt en defensa, recuperant molts balons i amb encert en atac: m.5: 66-61. m.7: 70-63. Els taps de Dibi intimidaven el joc del Calp que intentava retallar les diferències al marcador. M.9: 72-66. A falta de 21 segons el resultat era de 73-68, però un triple de mig camp de l'equip visitant deixava el marcador en un preocupant 73-71. La falta personal posterior sobre Carlos permeté que aquest llançara els dos tiirs lliures per acabar el partit amb l'avantatge final de 74-70.

Jugaren: Guille (7), Carlos (19), Dibi (7), Joan (9), Vicent (19), Fèlix (6), Jose (5), Mihai (3), Mariano, Gus, Josep i Guillem.

La competició es reanudarà el proper dia 8 de gener, dissabte, a la pista del Picken Claret, en horari unficat (19´30h), així com l'última jornada de la primera fase, el següent dissabte, davant el C.B, Benidorm. Dos equips que lluiten  per la tercera posició que permet disputat la fase d'ascens.

LA FAMÍLIA DEL CLUB BÀSQUET SUECA VOS DESITJA UN BON NADAL I UN FELIÇ ANY 2022, AMB MOLTA SALUT!