Horaris
Copa Federació

LLIGA EBA  GRUP E PERMANÈNCIA

CB TABERNES BLANQUES - FERNANDO GIL 84 - 46 CLUB BÀSQUET SUECA FUSTES BONET

El C.B.Sueca Fustes Bonet no pogué continuar amb la bona dinàmica de victòries en les últimes jornades i caigué derrotat a la pista de Tavernes Blanques, que es mostrà molt superior al llarg de tot l'encontre, gràcies al seu domini sota els taulers i la gran efectivitat en els seus llançaments. L'equip suecà notà en excés les baixes i els problemes físics que arrosseguen els jugadors més efectius en els últims encontres.

En els primers minuts de partit, els dos equips intentaven imposar el seu ritme de joc per tal de distanciar-se al marcador.  Minut 5: 10-10, m.7 10-12.  Aquest mínim avantatge dels suecans fou un miratge, ja que els de Tavernes pujaren la seua intensistat defensiva i en atac també dominaven els rebots defensius. Els suecans eren incapaços d'anotar, amb moltes pèrdues de balons i un pobre percentatge d'anotació en els seus llançaments.  Un parcial de 13-0 deixava "tocats" els jugadors suecans.

Al segon quart es mantingué el domini local, que anava augmentant la diferència al marcador, amb bon percentatge en els llançaments triples (7 al llarg del partit) i un encertat Blasco (màxim anotador de l'encontre amb 21 punts). Al descans el marcador reflectia un preocupant 38-18.

Al tercer quart, els de Raül Matoses intentaren retallar les diferències, però l'equip de l'Horta seguia controlant el ritme de joc. Minut 5: 48-30. I a la fi del quart: 62-36.

A l'últim quart, l'equip de Tavernes continuà amb el seu encert anotador i amplià el seu avantatge fins el 84-46 final.

Jugaren: Fèlix (13), Guille (2), Jose (4) Mihai (9), Vicent, Hassan (5), Joan (8), Dibi (4), Mariano, Miquel i Ferran (1).

COPA PREFERENT

Anirem a La Nucia! El sènior CBS Pintulac disputarà la Copa Preferent per mèrits propis després de guanyar  a Alginet i encapçalar la classificació. Enhorabona xics, es mereixeu este premi. Maristes València serà el rival a ‘semis’ en un partit que es disputarà dissabte 26 de febrer al Pavelló La Muixara a La Nucia. Suma’t al verd!!