Infantils
Horaris

LLIGA EBA GRUP E

SERVIGROUP BENIDORM  61  - C.B. SUECA FUSTES BONET 82

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet aconseguí una gran victòria en la pista del C.B Benidorm que li permet eixir de la zona de descens i a una victòria de la 3a posició. Un grup molt igualat on cada partit és una final i es lluita fins l'últim minut. Un nombrós grup d'aficionats suecans es desplaçà a terres alacantines per donar suport a l’equip riberenc.

El primer quart fou dominat d’inci per l’equip local que es jugava molt i que eixí amb més intensitat i encert. Minut 2, 8-2, minut 6, 12-7. Als primers minuts de joc es lesionà el pivot suecà Hassan, que ja no va tornar a disputar cap minut de l'encontre. Els de Raül Matoses reaccionaren i s’apropaven al marcador, i amb un triple de Jose s’arribava a la fi dels primers 10 minuts amb el resultat de 21-18.

Al segon quart el Benidorm tornà a eixir a la pista més concentrat que l’equip suecà, amb un clar domini dels rebots i anotant amb facilitat. Un parcial de 7-0 al minut 2 deixava el marcador en un preocupant 28-18. La reacció del C.B. Sueca Fustes Bonet es produí gràcies als ajustos defensius i al gran encert del jugador suecà Joan Palacios (màxim anotador de l'encontre amb 22 punts, amb 7 de 7 en tirs lliures, 3 triples, i amb un 26 punts de valoració), que li tornà el parcial a l’equip local, 0-11 i es posà per primera vegada per davant al marcador: 28-29. Aquest avantatge s’amplià fins el 36-40 amb el qual s’arribà al descans.

El tercer quart fou molt igualat, però sempre controlat per l’equip suecà que mantingué el seu avantatge, amb un parcial de 17-19, fins arribar a la fi del quart amb 53-59.

A l'últim quart, els jugadors suecans realitzaren una gran defensa i es mostraven molt encertats en els seus llançaments, amb un gran percentatge en els tirs lliures (81 per cent), i amb moltes rotacions a la banqueta per tal de mantindre el nivell defensiu i superar la pressió dels locals. El parcial de 8-23 deixava el marcador en un clar 61-82 favorable als suecans. Cal destacar el debut del júnior Guillem Soria, una de les joves promeses del club suecà.

Jugaren: Carles Gil 13, Carles Grau 5, Jose, 18, Fèlix 3, Joan 22, Vicent 11, Mihai 4, Hassan 2, Dibi 4, Mariano, Guille i Guillem Soria.

COPA PREFERENT

Cau el Sènior Preferent CBS Pintulac en semifinals de copa davant el C.B. Maristes de València. Un mal començament va condicionar el partit, i la bona segona part dels de Voro Boix no fou suficient per tal de disputar la final. L'objectiu ara és mantindre el lideratge en la lliga i lluitar per l'ascens a la lliga autonòmica.