Preferent
Cadet
Horaris

C.B.SUECA FUSTES BONET 66 - C,B INALCO L'ALCORA 75

El C.B. Sueca Fustes Bonet no pogué començar amb victòria la segona volta de la fase de permanència, ja que un tercer quart per a oblidar esborrà el bon treball dels suecans en la resta del partit.

L’equip de Raül Matoses dominà els primers minuts de l’encontre, amb un joc dinàmic i sense errades en atac. Al minut 3 el resultat era de 10-0, amb un gran encert de Fèlix i Vicent. El colp rebut en la cara pel base de l’equip sueca, Carlos, que hagué de rebre assistència mèdica, suposà un canvi en el control del joc. Els de l'Alcora reaccionaren amb ajustos en defensa per tal de parar l'encert suecà. A la fi del quart: 17-13.

El segon quart començà amb els dos equips intentant imposar el seu estil de joc, i la diferència es mantenia al m.5 23-17 i al m7 31-24. Els triples dels jugadors castellonencs els permeteren arribar al descans amb un marcador igualat: 36-34

El tercer quart, com hem comentat abans, fou molt determinant per al desenllaç de l'encontre, ja que després de 5 minuts en què es mantenia la igualtat: 38-36 (m.3) 40-40, un encert increïble dels jugadors visitants, amb 4 triples, i les errades dels suecans , deixaren el marcador en 46-63.

A l’últim quart l’equip suecà intentà apropar-se al marcador amb una defensa més pressionant, tot i recuperant balons i encert en atac. Així al M5: 55-63. I a falta de 2 minuts 61-66.  En els últims moments, els alacantins, amb moltes protestes i interrupcions, a més de l'encert en els moments decisius, impediren la remuntada dels suecans i deixaren el marcador amb el resultat final de 66-75

Jugaren Carlos 8, Fèlix 13, Vicent 10, Mihai 7,Joan 9, Guille 5, Jose 7, Hassan 2, Carles 3, Dibbi 2, Mariano i Miquel