HEART BREAK C.B.GUARDAMAR 58 - C.B. SUECA 51

El partit entre el C.B.Guardamar, colíder, i el C.B.Sueca s'hagué de disputar dues setmanes abans de la resta de la jornada, ja que la Federació Valenciana així ho decidí per una "norma" que prioritza les jornades de tecnificació i l'entrenador de Guardamar. L'equip suecà disputà dos partits en menys de 24 hores i dos desplaçaments, la qual cosa es notà als darrers minuts. Fou un encontre molt disputat, amb una primera part igualada, on la defensa suecana controlava els rebots i anotava amb facilitat; només els triples locals (3) permetien la igualtat al marcador: 16-14. L'inici del segon quart fou dominat clarament pels suecans, amb un Bruno imparable, que permetia al minut 5, amb un parcial de 0-9, aconseguir un clar avantatge: 16-23. L'equip local reaccionà, canvià la defensa, amb més agressivitat, amb canvi de criteri arbitral, on en 4 minuts s'assenyalaren 6 personals als suecans per cap als locals, recuperant balons i aprofitant les errades i precipitacions dels suecans, que deixaren un marcador, al descans, de 33-27. L'equip del C.B. Sueca no es vingué avall i controlà el joc al tercer quart, on Bolufer dominava els taulers, i li tornava la igualtat al marcador: 39-39, deixant l'equip alacantí amb només 6 punts. L'últim quart fou molt emocionant fins els últims minuts, i el partit es decidí en els llançaments de tirs lliures, on el Guardamar encertà 10 d'11, i els suecans 4 de 8. Fins el minut 5, el C.B. Sueca anava per davant: 45-47, però com hem comentat, les errades provocades, sobretot, pel cansament i la concentració, impediren que els suecans donaren la sorpresa.
Jugaren: Andreu (9), Carles (4), Bruno (6), Raül (5), Bolufer (20), Ximo (5), Nardo (2), Josep, Javier i Luís.