Alevins
Sènior Femeni
Sènior EBA

C.B. SUECA FUSTES BONET   69    -  C.B. TAVERNES BLANQUES FERNANDO GIL  60

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una important victòria davant el C.B Tavernes Blanques, i així seguir somiant amb la permanència a la lliga EBA. Queden 4 finals i la propera setmana visita la pista del líder del grup, l’Archena de Múrcia.

El primer quart començà amb domini dell Tavernes Blanques, que es mostraven molt encertats en atac, mentre que als suecans els costava molt anotar., minut 2: 2-4., m.6: 6-7. A poc a poc, el C.B. Sueca Fustes Bonet trobà l'equilibri entre defensa i atac,  i amb un triple de Carles Grau en l'últim minut s'aconseguia un mínim avantatge al marcador: 18-16.

Al segon quart els dos equips eixiren a la pista amb fortes defenses pressionats per tal de dificultar els llançaments i pocs contraatacs (20-18 al minut 3). Un triple de Jose i el bon joc dels pivots suecans (Vicent, amb 11 rebots) feia que els suecans aconseguiren un clar avantatge, 29-22 ,al minut 7. Els jugadors visitants reaccionaren, amb una defensa més agressigva, i  amb a un parcial de 2-8 s'arribava al descans amb un marcador molt igualat: 31-30

El tercer quart fou el millor dels suecans, tant en defensa com en atac, amb molta concentració i encert. Així d'un 34-32, al minut 3, es passà un 47-34, (màxim avantage de l'encontre) al minut 6, amb triples de Carlos Gil i Vicent Santamatilde. L'equip visitant retallà les diferències també amb 2 triples i s'arribà a la fi del quart amb el resultat de 55-47.

A l'últim quart els de Raül Matoses controlaren el ritme de joc, mantenint el gran nivell defensiu per tal que la reacció de l’equip de l’Horta no es fera efectiva. Així al minut 2 55-49. I amb un triple de Fèlix es tornava a distanciar al marcador: 58-49. A falta de 2 minuts el resultat era de 64-57. Els tirs lliures sentenciaren el partit: 69-57. Un últim triple en els últims segons dels visitants deixava el marcador definitiu de 69-60.

Jugaren: Carlos (25), Fèlix (9), Mihai (4), Dibi (2), Vicent (3), Joan (6), Jose (9), Guille (6), Carles (3), Hassan (2), Mariano i Miquel.

Altres notícies del club

Equip sènior preferent

Amb la victòria davant el C.B. Alberic,  i a falta de 3 partits per finalitzar la lliga de preferent (grup B), l’equip suecà ja és matemàticament conjunt d’autonòmica, tot i ocupant la segona posició, que li permet aconseguir l’ascens, amb l'equip del C.B. Xàbia, primer classificat.