Notícies del club 15 d’abril de 2022

Sènior EBA
Horaris

C.B. SUECA FUSTES BONET  57  -   C.B. SERVIGROUP BENIDORM 63

El C.B.Sueca Fustes Bonet no pogué guanyar una de les finals que li quedaven per lluitar per la permanència en la lliga EBA. Un encontre que es decidí en els dos últims minuts, amb més encert en els llançaments lliures per part del Benidorm, i al seu domini sota els taulers. Els suecans controlaren el ritme del partit, quasi sempre amb per davant al marcador, fins el darrer quart, amb una gran defensa, tot i deixant amb molts pocs punts un dels equips més anotadors de la lliga, i que porta 6 victòries consecutives.

El primer quart comença amb molta intensitat per part de l'equip suecà, m.2 : 5-0, però que fou contrarestat pels de Benidorm, ajustant la defensa i encert en atac: m. 5: 7-7.    L'equip de Raül Matoses castigà la defensa zonal visitant amb triples de Jose i Carlos, i amb un parcial d'11-6, s'aconseguia finalitzar el quart amb avantatge de 5 punts: 18-13.

El segon quart fou molt igualat, però amb moltes imprecisions dels dos equips. L'equip visitant  igualava l'encontre al m 3: 18-18. Els suecans reaccionaren amb una bona defensa i encert en atac.M.. 5: 25-20. I amb un triple de Jose s'arribava al descans amb avantatge del  C.B. Sueca Fustes Bonet: 32-28

El tercer quart també fou molt disputat, amb llargues possessions i cada equip explotant al màxim les seues virtuts, però sense aconseguir imposar el ritme de joc.  M. 3: 35-34.  m. 7: 42-36.  I a la fi del quart: 46-44.

A l'últim quart, fou l'equip visitant qui va eixir amb més intensitat en defensa sobre els llançadors suecans, tot i provocant pèrdues de baló (11 al llarg de l'encontre per 4 del Benidorm) Resultat:  46-49 al minut 3. i  49-55 al m.5 . A falta de 3.40 , 55-55 amb triple  de Joan. .Les errades en els llançaments lliures i el poder rebotejador dels visitants deixaren el marcador en 57-63 (parcial de 2-8).

Jugaren: Fèlix (4), Carlos (18), Jose (13), Mihai (9), Vicent (1), Joan (9), Hassan (2), Carles (1), Guille, Mariano, Dibi i Gus.