Resultats
Horaris

CB ILICITANO-CAJA RURAL CENTRAL  63

CLUB BÀSQUET SUECA FUSTES BONET  72

El C.B. Sueca Fustes Bonet es retrobà amb la victòria, a la pista de L’Il·licità, en un partit en què els suecans anaren de menys a més i deixaren bones sensacions, a falta de l’últim partit de la temporada, este dissabte davant el C.B. Alginet.

L'equip d'Elx començà el partit amb més intensitat i encert que l'equip suecà, i així al minut 2 el resultat era de 9-2. Un triple de Vicent Santamatilde (el jugador més valorat de l'encontre amb 18 rebots i 12 punts), propicià la reacció del C.B. Sueca Fustes Bonet, que millorà el seu encert en atac. Minut 4: 12-8. m. 6 16-12, amb cistelles de Jose i Carlos . I amb esta dinàmica de joc, s'aconseguia l'empat al m.8: 19-19. Un triple de Jose en els últims segons del quart deixava el marcador en un favorable 21-24

El segon quart fou dominat pels jugadors locals, després d'una cistella de Joan  (21-26) al primer minut, ja que estos pujaren la seua intensitat defensiva i els suecans no saberen reaccionar i perderen l'avantatge al minut  4: 31-29. La diferència augmentà al minut 5, amb un preocupant 36-29. L'entrenador suecà hagué de demanar temps mort per ajustar la defensa i parar el joc ofensiu local. Un triple de Fèlix permetia retallar les diferències (36-32), però els d'Elx aconseguiren arribar al descans amb avantatge de 6 punts: 44-38

El El tercer quart no s'inicià amb bones sensacions per als suecans, ja que una falta antiesportiva i una tècnica a la banqueta suecana permeté als d'Elx aconseguir el màxim avantatge al marcador: 47-38. La reacció suecana no tardà en arribar amb cistelles de Jose i Hassan, i amb una defensa d'ajustos que ofegà el joc interior local. M.4: 49-45. m.7: 49-50. I arribar a la fi del quart amb avantatge: 54-55

L'últim quart fou dominat pels suecans que demostraren una gran fortalesa mental per tal de superar l'ambient i la pressió local. Així, amb cistelles de Carles i Vicent s'aconseguia un avantatge de 7 punts al  minut:2 55-64. Els locals ja no pogueren reaccionar, amb el ritme de joc controlat pel C.B. Sueca, que amb rotacions a la banqueta aconseguia arribar a la fi del partit amb el resultat de 63-72.

Jugaren: Carlos 18 Jose 19, Fèlix 3, Hassan 4, Vicent 12, Joan 2, Mihai, Carles 8, Mariano 1, Dibi 2 i Gus 3.